دوره 24، شماره 2 - ( 10-1384 )                   جلد 24 شماره 2 صفحات 239-227 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (4908 مشاهده)
از آن جایی که در رابطه با کارایی نسخه اصلاح شده مدل CIECAM97s به روی منسوجات ومقایسه آن با مدل اصلی تاکنون هیچ گونه بحث و بررسی انجام نشده است، در این مقاله از دو مدل رنگ ظاهری CIECAM97s و نسخه اصلاح شده آن در توصیف مولفه‌های ظاهر رنگی منسوجاتی با رنگها و عمقهای مختلف و شرایط یکسانی از مشاهده استفاده شده است و مولفه‌های رنگ ظاهری آنان به عنوان خروجی دو مدل مورد بحث قرار گرفته است. نتایج حاصل نشان می‌دهند که مدل اصلاح شده به دلیل استفاده از محدوده کرومای وسیعتر از قابلیت مناسبتری در محاسبه این فاکتور برخوردار است. به علاوه استفاده از حالت معکوس در نسخه اصلاح شده به دلیل ساده‌سازیهای انجام شده سهلتر از نسخه اصلی است در حالی که نتایج حاصله از دو مدل کاملا یکسان است.
متن کامل [PDF 292 kb]   (1236 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1393/8/3 | انتشار: 1384/10/25