5 نتیجه برای ابراهیم شیرانی
ابراهیم شیرانی،
دوره 5، شماره 1 - ( 7-1366 )
چکیده
ابراهیم شیرانی، محمدرضا خسروی راد،
دوره 7، شماره 1 - ( 4-1368 )
چکیده
علی رغم اینکه فن های محوری کاربرد زیادی دارند، روشهای طراحی تدوین شده ای برای این نوع فن ها کمتر به چشم می خورد. خصوصاً در منابع داخلی، تاکنون روش مدونی برای طراحی فن های محوری با عملکرد بالا ارائه نگردیده است. در این مقاله سعی شده با استفاده از روش صفحات جریان، تئوری تعادل شعاعی با جریان از نوع دوران آزاد، و یک سری اطلاعات تجربی، روش نسبتاً جامعی ارائه گردد که براساس آن فن های محوری با و یا بدون پره های ساکن ورودی و خروجی عملاً طراحی گردند. مزیت این روش سادگی در عین جامع بودن، بالا بودن عملکرد و راندمان فن طراحی شده است. روش ارائه شده برای یک فن محوری مشخص که نمونه ساخته شده خارجی آن وجود دارد اعمال شده است و نتایج حاصل با فن موجود مقایسه گردیده است. ابعاد بدست آمده با ابعاد نمونه موجود کاملاً مطابقت داشته و منحنی های عملکرد این دو فن با حداکثر ده درصد اختلاف با یکدیگر مطابقت دارند.
ابراهیم شیرانی، اصغر اسماعیلی،
دوره 11، شماره 1 - ( 7-1371 )
چکیده
هدف از این مقاله ارائه روش و تدوین یک برنامه کامپیوتری است که پروسه های انتقال (جرم، ممنتم و انرژی) را در قلب یک راکتور هسته ای که با سوخت میله ای کار می کند، شبیه سازی نماید. برای تحلیل جریان پیچیدۀ مغشوش و دوفازی در قلب رآکتور، ابتدا آن را به کانالهایی که توسط میله های سوخت محصور شده اند تقسیم کرده، سپس یک مدل ریاضی از هندسه مسئله را معرفی می کنیم. آنگاه معادلات حاکم بر جریان را با استفاده از فرضیاتی نظیر دایم، یکنواخت و همگن بودن سیال در هر مقطع و نیز مدلهایی برای ضریب انتقال حرارت و هداصطکاکی در جریان دوفازی مغشوش ساده کرده و نهایتاً از روش توسعه یافته اویلر و روش قدم به قدم به طریق عددی حل می کنیم.
برمبنای معادلات جریان، فرضیات ساده کننده، مدلهای معرفی شده و روش عددی مذکور برنامه ای کامپیوتری تدوین شده است. این برنامه قادر است جریان یک فازی و دوفازی را مورد تحلیل قرار دهد و برای یک هندسه مشخص اعمال شده و نتایج قابل قبولی به دست دهد.
ابراهیم شیرانی و حسین احمدی کیا، ،
دوره 19، شماره 2 - ( 10-1379 )
چکیده
معادلات ناویر – استوکس در حالت دوبعدی و تقارن محوری با استفاده از روش حل ریمان رو1 و اعمال محدودکننده هایی2 برای روشهای با دقت مرتبۀ دو حل شده اند. نتایج حاصل برای جریان لزج ابرصوتی3 روی یک جسم نیمه بینهایت تقارن محوری و دوبعدی به ترتیب با اعداد ماخ جریان آزاد 78/7 و 34/16 ارائه شده اند. پایداری روش رو و اثرات انواع محدود کننده ها و نیز شرایط انتروپی4 مختلف بر روی حل عددی این جریانها بررسی شده است. نتایج نشان می دهند که نوع محدود کننده تأثیر زیادی بر روی پایداری و دقت حل عددی جریان داشته و خصوصاً مقدار نرخ انتقال گرما از سطح بستگی زیادی به آنها دارد، اما شرایط انتروپی بر پایداری و دقت حل مسئله تأثیر چندانی ندارد.
منصور طالبی، ابراهیم شیرانی و محمود اشرفیزاده، ،
دوره 25، شماره 2 - ( 10-1385 )
چکیده
در کار حاضر جریان متلاطم غیر دائم عبوری از روی دسته لولهها با استفاده از روش ادیهای بزرگ وموازی سازی معادلات کاملا همبسته ناویر- استوکز در شبکه غیر متعامد شبیه سازی شده است. در روش ادیهای بزرگ برای مدل کردن رفتار ادیهای کوچک، از یک مدلی ترکیبی استفاده شده است. در این مدل علاوه بر اثرات اتلافی ادی ویسکوزیته اثرات متقابل ادیهای ریز و درشت روی همدیگر نیز در نظر گرفته شده است. معادلات کاملا همبسته ناویر- استوکز با استفاده از روش چند بلوکی موازی سازی شدهاند. بدین صورت که دامنه حل به چند زیر دامنه تقسیم شده و باتوجه به اصل توزیع یکنواخت بار محاسباتی بین پردازنده ها، توسط مجموعهای از رایانهها به صورت موازی حل شده است. معادلات حاکم بر روی هندسه غیر متعامد و شبکه هم مکان با روش مرتبه دو برای زمان و مکان گسسته سازی شده است. برای حل مشکل عدم کوپل بودن فشار و سرعتها از روش میان یابی ممنتم استفاده شده است. با این روش مشکل شطرنجی شدن فشار برطرف میشود. نتایج نشان میدهد که راندمان موازی سازی بسیار بالاست. برای جریان حول پنج ردیف لوله خطوط جریان و دیگر مشخصههای جریان بهدست آمده است. نتایج بهدست آمده تطابق خوبی با نتایج تجربی دارد. مقایسه نتایج حاصل از مدل اسمگورینسکی و مدل ترکیبی با نتایج تجربی نشان میدهد که مدل ترکیبی دقت بیشتری دارد و در پیشبینی مشخصههای جریان و تغییرات نیروهای لیفت و درگ روی استوانهها بهتر از مدل اسمگورینسکی است.