جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای تفرشی

شهریار طاوسی تفرشی، منصور ضیایی‌فر و محسن غفوری آشتیانی،
دوره 24، شماره 2 - ( 10-1384 )
چکیده

روشهای نوین طراحی لرزه ای ساختمانها اغلب در ارتباط با افزودن میرایی سیستم قرار دارد و این مسئله عموما سبب می‌شود که رفتار سازه در محدوده سیستمهای غیرکلاسیک قرار گیرد. از آنجایی که تحلیل سیستمهای غیرکلاسیک با روشهای متداول میسر نیست، در این تحقیق سعی بر آن بوده است که در نوع خاصی از سازه ها به تعیین محدوده ای از رفتار سیستم دست یابیم که فرض رفتار کلاسیک در آنها قابل قبول باشد. در این ارتباط ابتدا به تعیین ضریب مشارکت جرمی برای سیستمهای غیرکلاسیک پرداخته شده و پس از آن با استفاده از این ضریب روش تحلیل طیفی این سیستمها توسعه داده شده است. برای تعیین محدوده رفتار غیرکلاسیک سازه ها از روش فوق برای سازه های جدا سازی شده جرمی بهره گرفته شده است. نتایج حاصله نشان می‌دهد که در محدوده متداول نسبتهای میرایی سازه‌های فوق، فرض کلاسیک بودن رفتار دینامیکی به شرط توزیع گسترده میراگرها در ارتفاع سازه قابل قبول خواهد بود.
محمد شیخ زاده، کامران متین، مجید گنجعلی تفرشی،
دوره 26، شماره 1 - ( 4-1386 )
چکیده

هدف از انجام این تحقیق کنترل میزان کشیدگی نخ در فرایند بوبین پیچی، توسط یک حلقه کنترل است. بدین منظور از سیستم کنترل صنعتی حلقه بسته فید بک دار تناسبی استفاده شده است. حسگر اندازه گیرنده کشیدگی نخ (سلول بار) کشش وارده به نخ را اندازه-گیری کرده و این میزان در واحد کنترل کننده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و پالس لازم برای کنترل کشیدگی به واحد کار انداز ارسال می شود. این واحد بر حسب نیاز، اقدام به تنظیم میزان کشیدگی کرده در نتیجه کشیدگی نخ باز شده از ماسوره (که در حالت عادی از ابتدا تا انتها به تدریج زیاد می شود) به طور مداوم اندازه گیری و در یک محدوده کنترلی به طور مناسب و یکنواخت اصلاح و تنظیم می شود.
مهشید تفرشی، سعیدرضا اله کرم، سهیل مهدوی،
دوره 37، شماره 3 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- پاییز 1397 )
چکیده

در این تحقیق پوششهای ساده Zn-Ni و کامپوزیتی Zn-Ni/PTFE از حمامهای سولفاتی رسوب‌گذاری الکتریکی شدند. از آزمون پلاریزاسیون پتانسیودینامیک و طیف‌نگاری امپدانس الکتروشیمیایی (EIS) برای بررسی رفتار خوردگی پوششها استفاده شد. سختی و رفتار تریبولوژیکی پوششها بهترتیب با استفاده از دستگاه سختی‌سنجی ویکرز و روش پین روی دیسک مورد بررسی قرار گرفتند. به‌منظور بررسی ترکیب و مورفولوژی پوششها و مسیر سایش از میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مجهز به طیف‌نگار پرتو ایکس (EDS) استفاده شد. نتایج آزمون خوردگی حاکی از آن است که دانسیته جریان خوردگی پوشش Zn-Ni حدود 30 درصد پوشش کامپوزیتی است. سختی پوشش ساده نیز با افزودن ذرات پلی تترا فلوئوراتیلن کاهش یافته است. با وجود این کاهش سختی، مقدار تلفات سایشی و ضریب اصطکاک با ورود ذرات پلی تترا فلوئوراتیلن حدوداً نصف می‌شود. همچنین مکانیزم سایش در پوشش کامپوزیتی از نوع خراشان خفیف بوده ولی در پوشش فاقد ذرات تغییر فرم پلاستیک و سایش چسبان مکانیزم اصلی سایش هستند. مقدار تلفات سایشی و ضریب اصطکاک در این پوشش بهترتیب حدود 43 و 57 درصد کمتر از پوشش ساده است.

سمیه سلگی، مجید جعفر تفرشی، مرتضی ساسانی قمصری،
دوره 38، شماره 1 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- بهار 1398 )
چکیده

در این پژوهش، پودر تترا‌بورات کلسیم (CaB4O7) در بازه دمایی 900-800 درجه سانتی‌گراد به‌روش واکنش حالت جامدسنتز شد. سنتز با استفاده از ماده خوش‌رفتار­تر آمونیوم تترا‌بورات به‌عنوان منبع بور انجام شد. در دماهای 800 و 880 درجه سانتی‌گراد پودری مرکب از فازهای مختلف تشکیل شد. در دمای بهینه 840 درجه سانتی‌گراد، پودری تنها مرکب از فاز­های متا و تترا‌بورات تشکیل شد. افزایش دو درصد وزنی آمونیوم تترا‌بورات نسبت به شرایط استوکیومتری، منجر به تولید محصول تک‌فاز تترا‌بورات کلسیم می­شود. آزمون پراش پرتو ایکس (XRD)، تشکیل ساختار مونوکلینیک را در دمای بهینه 840 درجه سانتی‌گراد و با افزایش دو درصد وزنی عنصر بور، تأیید کرد. تشکیل واحد­های BO3 و BO4 در گروه آنیونی تترا‌بورات کلسیم، توسط طیف‌سنجی مادون قرمز با تبدیل فوریه (FTIR) و رامان (Raman) آزموده شد. ترکیبات عنصری و مورفولوژی ظاهری به‌وسیله میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (FE-SEM) مورد مطالعه قرار گرفت. استوکیومتری پودر تولید شده نزدیک به مقدار تئوری آن به‌دست آمد و ذرات پودر برخی مشخصه­های مونوکلینیک از خود نشان داد.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb