جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای دانا

علی بهاری، ماندانا رودباری شهمیری، نورالدین - میرنیا،
دوره 31، شماره 1 - ( تیر 1391 )
چکیده

در سال های اخیر، موادی با ثابت دی الکتریک بالا نظیر اکسید آلومینیوم و اکسید تیتانیوم به جای گیت اکسید سیلیکون فرانازک مورد مطالعه قرار گرفته اند. در کار حاضر چنین اکسیدهایی در دماهای مختلف و تحت شرایط فراخلا بر روی زیرلایه ی Si(100) رشد یافته اند. نتایج بدست آمده نشان می دهند که اکسید آلومینیوم از ساختار مناسب تری نسبت به ساختار اکسید تیتانیوم برخوردار است و می تواند به عنوان یک گیت دی الکتریک مناسب در تولیدات آتی نانو ترانزیستورهای میسفت بکار رود.
مسعود عطاپور، محمد مهدی دانا، فخرالدین اشرفی‌زاده،
دوره 34، شماره 4 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- زمستان 1394 )
چکیده

در این پژوهش به­ بررسی تاثیر اندازه دانه بر رفتار خوردگی فولاد زنگ­ نزن آستنیتی 304­ال در محلول اسید کلریدریک 1/0 مولار پرداخته شده است. برای این­ کار، ساختارهایی با اندازه دانه ­های 5/0، 3 و 12 میکرومتر از طریق دگرگونی مارتنزیتی با 80 درصد نورد سرد و بازگشت آن به آستنیت با آنیل بازگشتی در دمای 900 درجه سانتیگراد و زمان­ های 1، 5 و 180 دقیقه تولید شد. برای ارزیابی رفتار خوردگی از آزمون ­های الکتروشیمیایی پلاریزاسیون سیکلی و غوطه ­وری استفاده شد. نتایج نشان داد که نمونه ­های با اندازه دانه ­های مختلف نرخ خوردگی یکنواخت یکسانی دارند. با وجود این، بر اساس آزمون ­های پلاریزاسیون سیکلی مشخص شد که با کاهش اندازه دانه، مقاومت در برابرحفره ­دار شدن بهبود یافته است به ­طوری­که پتانسیل حفره ­دار شدن از 290 میلی­ولت برای اندازه دانه 12 میکرومتر به 420 میلی­ولت برای اندازه دانه 5/0 میکرومتر افزایش یافت.


وحید محمدپور، منصور سلطانیه، ماندانا عادلی،
دوره 37، شماره 1 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- بهار 1397 )
چکیده

در مطالعه حاضر، از تشویه قلیایی و لیچینگ به‌وسیله اسید اگزالیک به‌منظور استخراج دیاکسیدتیتانیم از ایلمنیت استفاده شده و اثر اتانول و اسید آسکوربیک بر مقدار خلوص و بازیابی دیاکسیدتیتانیم بررسی شدهاست. روند انجام مراحل شامل تشویه قلیایی ایلمنیت توسط نمک کربنات سدیم به مدت چهار ساعت در دمای 900 درجه سانتیگراد، لیچینگ ایلمنیت تشویه شده توسط آب مقطر به مدت یک ساعت در دمای اتاق و لیچینگ توسط مخلوطی از اسید اگزالیک 47/0 مولار و مقادیر متفاوتی از اسید آسکوربیک و اتانول در دمای 65 درجه سانتی‌گراد بوده است. نتایج نهایی نشان داد که استفاده از اتانول باعث افزایش میزان بازیابی و به‌کار بردن اسید آسکوربیک سبب افزایش میزان خلوص دیاکسیدتیتانیم استخراج شده می‌شود و حضور توأم این دو عامل سبب افزایش هم‌زمان میزان خلوص و بازیابی محصول نهایی میشود. درنهایت پس از انتخاب اسید اگزالیک 47/0 مولار، اسید آسکوربیک 005/0 مولار و اتانول 48 درصد به‌عنوان شرایط مناسب برای محیط لیچینگ، با افزایش زمان و دمای لیچینگ به 16 ساعت و 80 درجه سانتی‌گراد، امکان رسیدن به دیاکسیدتیتانیم با خلوص 3/93 درصد و 9/90 درصد میسر شد



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb