3 نتیجه برای دشت بیاض
رضا اسماعیلی، محمدرضا دشت بیاض،
دوره 32، شماره 2 - ( دى 1392 )
چکیده
- در تحقیق حاضر از روش شبیهسازی دینامیک مولکولی برای پیشبینی خواص الاستیک شامل مدول الاستیک، مدول برشی و ضریب پواسون نانو کامپوزیت زمینه فلزی Al-SiC با درصدهای مختلف تقویتکننده استفاده شده است. برای انجام شبیهسازی از بستهی نرم افزاری متن باز LAMMPS استفاده گردیده است. پس از قرار دادن اتمهای آلومینیوم و سیلیکون کارباید در مکانهای اولیه خود، بین آنها پتانسیل بین اتمی مناسب تعریف شده است. از پتانسیل EAM برای اتمهای آلومینیوم، و از پتانسیل Morse برای اتمهای Al-C و Al-Si و از پتانسیل Tersoff برای اتمهای C-C، Si-C و Si-Si استفاده شده است. مقایسه نتایج شبیهسازی با مدلهای میکرومکانیکی فگت، روس و هالپین- تسای نشان داده است که پیشبینی خواص الاستیک با توجه به اصول الاستیسیته حدی به مدل حد بالای فگت نزدیک است.
محمدرضا دشت بیاض، رضا اسماعیلی،
دوره 34، شماره 2 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- تابستان 1394 )
چکیده
- در این پژوهش بر اساس نتایج حاصل از شبیهسازی دینامیک مولکولی، مدلی برای پیشبینی خواص الاستیک نانوکامپوزیت زمینه آلومینیم تقویتشده با ذرات کاربید سیلیسیم ایجاد شد. همچنین دو مدل برای پیشبینی چگالی و قیمت نانوکامپوزیت پیشنهاد شد. سپس با استفاده از روش الگوریتم ژنتیک برای کمترین چگالی و قیمت و بیشترین خواص الاستیک، درصد بهینه کسر حجمی تقویتکننده بهدست آمد. بر اساس نتایج بهدستآمده از بهینهسازی، کسر حجمی بهینه تقویتکننده 44/0 بهدست آمد. برای این کسر حجمی بهینه، بهترتیب مدول یانگ بهینه 89/165 گیگاپاسکال، مدول برشی بهینه 37/111 گیگاپاسکال، قیمت بهینه 75/8 دلار بر پوند و چگالی بهینه 92/2 گرم بر سانتیمتر مکعب به دست آمد.
محمدرضا دشت بیاض، مریم محمودی میمند،
دوره 34، شماره 3 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- پاییز 1394 )
چکیده
در این پژوهش، سفتی نانوکامپوزیت پلیمر- رس با استفاده از مدلهای موری- تاناکا، المان محدود دو بعدی و سه بعدی شبیهسازی شده است. لایههای رس در درون زمینه پلیمری به دو صورت موازی و پراکندهی تصادفی نسبت به جهت بارگذاری پخش شدهاند. اثر عوامل ریزساختاری شامل کسر حجمی رس، مدول الاستیک رس و فاز میانی، ضخامت فاز میانی، نسبت ظاهری لایههای رس و جهتگیری لایهها بر مدول الاستیک نانوکامپوزیت توسط مدل المان محدود بررسی شده است. مقایسه نتایج شبیهسازی با نتایج تجربی نشان داد که نتایج مدل موری- تاناکا به نتایج تجربی نزدیکتر بوده است. تحلیل نتایج نشان داد که کسر حجمی رس، مدول الاستیک رس، میزان انحراف لایههای رس از جهت بارگذاری، نسبت ظاهری لایههای رس، ضخامت فاز میانی و مدول الاستیک فاز میانی بر مدول الاستیک نانوکامپوزیت بهترتیب بیشترین اثر را داشتهاند.