جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای شادرخ سماوی

شادرخ سماوی و روشنک کلیشادی،
دوره 20، شماره 1 - ( 4-1380 )
چکیده

توابع مثلثاتی از کاربردیترین توابع در پردازش سیگنالهای دیجیتال‌اند. طرح ارائه شده در این مقاله توابع مثلثاتی را با استفاده از آرایه های سیستولیک1, محاسبه می کند . روش به دست آوردن این توابع برای زاویه بر اساس الگوریتم CORDIC2 است. سلول ساده و استانداردی که برای شبکه سیستولیک مطرح شده, نهایتاً با توجه به ورودیهای خاص سلولها , بهینه شده است. واحد کنترل و حافظه ROM از اجزای اصلی هر مدار CORDIC هستند و فضای بزرگی را اشغال می‏کنند . سخت افزار طراحی شده از این واحدها استفاده نمی‏کند به همین دلیل طرحی ساده و قابل گسترش است.
شادرخ سماوی، ولی اله طحانی وپژمان خدیوی،
دوره 20، شماره 2 - ( 1-1380 )
چکیده

مسیریابی ، یکی از اساسی‌‌ترین قسمتهای یک سیستم چندپردازنده مبتنی بر مبادله پیام است و تاثیر زیادی بر بازدهی سیستم دارد . الگوریتمهای مسیریابی عصبی موجود که اساسا برای شبکه‌‌های رایانه‌ای تدوین شده‌‌اند ، تعداد نرونهای زیادی را استفاده می‌‌کنند . این در حالی است که با توجه به توپولوژیهای خاصی که در سیستمهای چند رایانه استفاده می‌‌شود ، می‌‌توان تعداد نرونهای شبکه عصبی را کاهش داد . در این مقاله ، یک شبکه عصبی برگشتی جدید که از تعداد کمی نرون استفاده می‌‌کند معرفی شده و سپس کارایی این شبکه عصبی پیشنهادی برای مسیریابی در یک شبکه اتصالات توری مورد بررسی قرار می‌‌گیرد. واژگان کلیدی : مسیریابی ، سیستمهای چند رایانه، شبکه عصبی برگشتی ، شبکه توری
شادرخ سماوی، افسانه ترکیان و پژمان خدیوی،
دوره 21، شماره 2 - ( 10-1381 )
چکیده

ساخت یک مدار مجتمع با سطح کمتر، علاوه بر کاهش هزینۀ ساخت لازم، اغلب منجر به اثرات مثبتی در کاهش توان مصرفی و افزایش قدرت پردازش می شود. برای ساخت یک مدار مجتمع که قابلیت انجام یک تابع منطقی را داشته باشد و در عین حال مساحت کمتری اشغال کند، باید بتوان آن تابع منظقی را در تکنولوژی CMOS با نفوذ پیوسته ساخت. برای این کار باید مسیر اویلر پیوسته ای برای آن تابع منطقی به دست آورد. هر انفصال در ناحیۀ نفوذ باعث افزایش مساحت و کاهش کارایی می شود. برای طراحی یک تابع منطقی در تکنولوژی CMOS ایستا، روشهای مختلفی ارائه شده که اکثر آنها بر پایه روش اهاراست. در این مقاله الگوریتمی ارائه شده که برای یک تابع منطقی می تواند مسیر اویلر را پیدا کند و ساخت مدار مجتمع را با نفوذ پیوسته و حداقل سطح، امکانپذیر می سازد. چنانچه تابع مورد نظر به هیچ عنوان مسیر اویلر پیوسته ای نداشته باشد می توان، زیر مسیرهای اویلر غیرپیوسته ای به دست آورد. علاوه بر آن، الگوریتم پیشنهادیف اطلاعات کاملی از مسیر اویلر پیدا شده ارائه می دهد که به انجام جانمایی و ساخت مدار مجتمع آن تابع منطقی، کمک می کند. واژگان کلیدی: طراحی VLSI، روش اهارا، CMOS، نفوذ پیوسته، سلول استاندارد.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb