۳ نتیجه برای شیبانی
حمید رضا شیبانی و حبیب الله بیات،
دوره ۲۶، شماره ۱ - ( ۴-۱۳۸۶ )
چکیده
در این تحقیق، آزمایشهای مدل فیزیکی برای بررسی چگونگی توزیع سرعت جریان و تنشهای برشی رینولدز بر روی بند توری سنگی سرریز شونده انجام شده اند. آزمایشها برای دو حالت مختلف نفوذپذیر بودن و نفوذناپذیر بودن سطح تاج بند صورت گرفته است. با کمک ابزار ای.دی.وی۱ (سرعت سنج با مکانیزم اندازه گیری استفاده از صوت) که قادر به برداشت مولفه ی سرعت لحظه ای با فرکانس تا ۲۵ هرتز است، مقادیر مولفه های سرعت جریان و نیز تنشهای برشی در سطح تاج اندازه گیری شده اند. مقایسه نتایج به-دست آمده از این تحقیق، تاثیر نفوذپذیری سطح تاج را در توزیع سرعت و تنش برشی رینولدز نشان داده است. در حالت نفوذپذیر بودن سطح تاج، دیده می شود که تنشهای برششی رینولدز، مولفه ی افقی سرعت و قدر مطلق مولفه ی قائم مقادیر بیشتری نسبت به حالت نفوذناپذیر بودن را دارا هستند. توزیع سرعت بر روی تاج بند توری سنگی سرریز شونده توزیعی لگاریتمی اما متفاوت با توزیع لگاریتمی مرسوم است.
کاظم شیبانی تذرجی ، محمد حسن عباسی، مرتضی شمعانیان ،
دوره ۳۳، شماره ۲ - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- پاییز ۱۳۹۳ )
چکیده
در این پژوهش سینتیک احیای کربوترمی مولیبدنیت در حضور کربنات سدیم بررسی شده است . بدین منظور مخلوط پودری مولیبدنیت، گرافیت و کربنات سدیم با نسبت مولی ۱ : ۴ : ۲ به وسیله آزمون آنالیز حرارتی هم زمان(STA)، با سه نرخ حرارتدهی خطی ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درجه سانتیگراد بر دقیقه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از آزمون آنالیز حرارتی با ۴ روش سینتیکی فریدمن، کسینجر،کوتز- ردفرن و اوزاوا تحلیل و مشخص شد که انرژی فعالسازی واکنش در این روشها نزدیک به هم و حدود Kj/mol ۲۲۰ است. هم چنین مدل سینتیکی حاکم، مدل کنترل شیمیایی است. برای بررسی مکانیزم واکنش ، مخلوط پودری تا دماهای ۴۰۰، ۸۰۰ و ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد، در اتمسفر آرگون و با نرخ حرارتدهی ۱۰ درجه سانتیگراد بر دقیقه به تدریج گرما داده شد. الگوی پراش پرتو ایکس فراوردههای احیا و بررسی های ترمودینامیکی در این دماها نشان داد که واکنش احیای کربوترمی مولیبدنیت در حضور کربنات سدیم با تشکیل فازهای میانی مولیبدات سدیم و اکسید مولیبدن پیش میرود.
مرجان میرحاج، محبوبه محمودی، علی شیبانی،
دوره ۳۶، شماره ۴ - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- زمستان ۱۳۹۶ )
چکیده
در این تحقیق، داربست کراتین/ پلی کاپرولاکتون/ هیدروکسی آپاتیت HA)) با روش الکتروریسی ساخته شد. سپس تأثیر نانوذرات HAبر خواص داربست B (کراتین۳۳ درصد، پلی کاپرولاکتون۵۰ درصد و هیدروکسی آپاتیت۱۷ درصد) و داربست A (کراتین ۴۰ درصد و پلیکاپرولاکتون ۶۰ درصد) مورد بررسی قرار گرفت. مورفولوژی سطح، گروههای عاملی موجود بر سطح نمونه، درصد تخلخل و سطح ویژه داربستها بهترتیب با میکروسکوپی الکترونی روبشی، طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه، روش جابهجایی مایع و آزمون BET ارزیابی شد. متوسط قطر الیاف در نمونه Aو B بهترتیب ۱۸۴ و ۱۰۸ نانومتر محاسبه شد. همچنین، نتایج آزمونها حاکی از افزایش سطح ویژه داربست حاوی نانوذرات HA نسبت به داربست بدون نانوذرات HA تا تقریباً به میزان دو برابر بودند. با بررسی رفتار زیست تخریبپذیری داربستها در محلول بافر فسفات، افزایش میزان کاهش وزن در داربست B مشاهده شد. درصد زندهمانی و چسبندگی سلولهای استخوانی رده سلولی ۲Saos- بر سطح داربست ها با روش MTT بررسی شد و افزایش رشد سلول ها بر سطح داربست PCl/Kr حاوی نانوذرات هیدروکسی آپاتیت مشاهده شد. بنابراین، داربست حاوی نانوذرات هیدروکسی آپاتیت میتواند گزینه مناسبی برای کاربرد درمهندسی بافت باشد.