جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای عسکری

حسین فرزانه فرد، غلامرضا عسکری و سعید گازر،
دوره 21، شماره 2 - ( 10-1381 )
چکیده

اخیراً برای حذف هارمونیکها در شبکه های قدرت، فیلترهای اکتیو مورد توجه و پیشرفت فراوان قرار گرفته اند. از مزایای این گونه فیلترها، حجم کمتر و مشخصات جبران کنندگی بهتر آنها نسبت به فیلترهای پسیو و مقابلۀ خوب آنها با تغییرات اعوجاج خط است. در این مقاله ایده ای جدید برای ساختار فیلتر اکتیو قدرت براساس نظریه فیلترهای وفقی برای حذف اعوجاج از هرگونه شکل موج ارائه شده است. با استفاده از این ایده روشهای جدیدی از فیلتر اکتیو قدرت برای حذف اعوجاج های هارمونیکی در شبکه های قدرت تک فاز مطرح شده است. پایداری این تکنیکهای جدید فیلتر اکتیو اثبات شده و شبیه سازیهای لازم برای آنها انجام گرفته است. سپس مدارهای عملی آنها طراحی و ساخته شده و نتایج عملی مدارات ساخته شده نمایانگر تواناییها و مزایای این فیلتر اکتیو وفقی است. از مزایای مهم این تکنیک وفقی تخمین دقیق دامنه، فرکانس و فاز مؤلفه اصلی سیگنال ورودی است. به علاوه این ایده برای حذف اعوجاج از هرگونه شکل موج است و می تواند به راحتی به سیستمهای دیگر و شبکه های سه فاز تعمیم داده شود. به علت وفقی بودن، این تکنیک قادر است خود را با تغییرات پارامترهای سیستم و محیط تطبیق داده و برای رفتار بهینه تنظیم شود. واژگان کلیدی: فیلتر اکتیو وفقی، شبکه ac تکفاز، تخمین دامنۀ فاز و فرکانس، قصیه فلوکه، قضیه معدلگیری
حسین عسکریان‌ابیانه، رضا محمدی، حسین ترکمن، فرزاد رضوی و سیدابراهیم افجه‌ای،
دوره 27، شماره 2 - ( 10-1387 )
چکیده

در تمام روشهای محاسبه امپدانس دیده شده توسط رله دیستانس از مبدل آنالوگ به دیجیتال استفاده می‌شود. دقت بالای امپدانس اندازه‌گیری توسط رله دیستانس نقش مهمی در قطع صحیح و به‌موقع قسمت خطا شده سیستم قدرت دارد. در این مقاله نشان داده می‌شود که چگونه خطای بسیار کم در محاسبه دامنه در لحظه مورد نظر در فرایند نمونه‌برداری باعث به‌وجود آمدن خطاهای بزرگ در محاسبات امپدانس خواهد شد، به‌منظور حل این مسئله یعنی کم کردن خطاهای به‌وجود آمده روش جدیدی بر اساس درونیابی درجه3 برای نمونه‌برداری بهینه معرفی می‌شود. به‌عبارت دیگر در این روش زمان و مقدار نمونه‌های به‌دست‌آمده اولیه توسط تکنیک درونیابی به نمونه‌هایی در زمانهای واقعی و به‌مقدار دامنه واقعی تبدیل می‌شوند. با استفاده از این تکنیک می‌توان دقت بسیار زیادی در محاسبات به‌دست آورد. در این راستا الگوریتمهای مهمی همچون تبدیل فوریه گسسته، تبدیل فوریه گسسته نیم‌سیکل، مان‌موریسون، حداقل مربعات، حداقل مربعات با حذف مقدارDC و پرودار70 برای محاسبه امپدانس در نرم‌افزارPSCAD طراحی و پیاده‌سازی شده‌اند و تاثیر تکنیک جدید در هر یک از این روشها مورد بررسی قرار گرفته اند و مقدار کاهش خطا با به‌کارگیری روش جدید نشان داده‌ شده است.
مجید حسین زاده، محسن بزرگمهر، مجید عسکری،
دوره 36، شماره 1 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- بهار 1396 )
چکیده

آلیاژهای آمورف پایه کبالت جهت کاربردهای مختلفی شامل استفاده در صنایع الکترونیک، حسگرها و حافظه‌های مغناطیسی با توجه به خواص مغناطیسی ویژه خود شامل مغناطوتنگش نزدیک به صفر، نفوذپذیری مغناطیسی و مغناطش اشباع بالا مورد توجه بسیاری از محققان برای انجام تحقیقات بنیادی هستند. هدف از انجام این پژوهش ساخت و بررسی خواص مغناطیسی آلیاژ آمورف پایه کبالت با استفاده از فرایند ذوب‌ریسی مذاب و آلیاژسازی مکانیکی است. آلیاژ تولیدی به هر دو روش توسط میکروسکوپی الکترونی روبشی، دستگاه پراش سنج پرتو ایکس و دستگاه مغناطوسنج ارتعاشی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که ترکیب تولید شده به‌روش ذوب‌ریسی با دیسک مبرد دارای خواص نرم مغناطیسی مناسب‌تری می‌باشد.
 


مجید حسین زاده، محسن بزرگمهر، علی قاسمی، مجید عسکری،
دوره 37، شماره 2 - ( نشریه مواد پیشرفته در مهندسی- تابستان 1397 )
چکیده

آلیاژ مغناطیسی NdFeB یکی از مغناطیس‌های سخت و دارای بالاترین میزان حداکثر انرژی تولید شده در جهان است. رایج‌ترین روش‌هـای تولید آلیاژهـای مغناطیسی Nd2Fe14B، روش‌هـای متالوژی پودر و تکنیک‌های کوئنچ سریع است. در این تحقیق اثر دمای پرس گرم بر خواص مغناطیسی مگنت Nd2Fe14B مورد بررسی قرار گرفته است. برای بررسی ساختار و خواص مغناطیسی نمونه‌های ساخته شده، مطالعات ساختاری بر پایه پراش پرتو ایکس، طیف‌سنج فلورسانس پرتو ایکس، میکروسکوپ الکترونی روبشی و طیف‌سنجی توزیع انرژی از بالک مگنت Nd2Fe14B و آزمون‌های مغناطیسی با استفاده از مغناطومتر ارتعاشی انجام شد. نتایج حاصل از آزمون‌ها نشان داد که علاوه بر فاز Nd2Fe14B دو فاز α-Fe و فاز غنی از Nd نیز در ساختار مگنت تهیه شده وجود دارد که این فاز‌های ثانویه نه تنها مخرب نیستند بلکه به‌نحو مؤثری با فاز اصلی کوپلینگ تبادلی ایجاد کرده و سبب بهبود خواص مغناطیسی می‌شود. با افزایش دمای پرس، خواص مغناطیسی مگنت‌های سینتر شده، افزایش یافت و درنهایت مگنت Nd2Fe14B با حداکثر انرژی تولید شده بالاتر از 290 کیلوژول بر مترمکعب ساخته شد.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb