4 نتیجه برای علی اصغر رستمی
سعید مرتضوی، علی اصغر رستمی،
دوره 5، شماره 1 - ( 7-1366 )
چکیده
علی اصغر رستمی، محمدپسندیده فرد،
دوره 11، شماره 1 - ( 7-1371 )
چکیده
در این مقاله، انتقال حرارت تشعشعی حاصل از محصولات احتراق به دیواره نازک در یک موتور راکت، با استفاده از روش ناحیه بندی، مورد مطالعه قرار گرفته است. درجه حرارت و فشار گاز در هر مقطع با استفاده از روابط جریان ایزنتروپیک یک بعدی سیال تراکم پذیر در یک نازل همگرا- واگرا به دست امده اند. روش تعیین ضریب صدور کلی گازهای حاصل احتراق، به خصوص در فشارهای بالای داخل راکت، مورد تأکید و توجه خاص قرار گرفته است. حجم گاز در طول نازل به تعدادی اجزای کوچک تقسیم شده به طوری که در هر جزء فرض شده است که فشار و درجه حرارت در عرض مقطع یکنواخت هستند. معادلات به دست آمده برای این حجمها به روش عددی حل شده اند. مقدار انتقال حرارت تشعشعی که برای یک نازل نمونه محاسبه شده، در حدود مقادیری است که در مراجع دیگر آمده است.
شهرام طالبی و علی اصغر رستمی،
دوره 14، شماره 1 - ( 10-1372 )
چکیده
با مطرح شدن مسائل زیست محیطی مانند نابود شدن لایۀ اوزن و افزایش اثر گلخانه ای و معلوم شدن نقش مخرب اکثر مبردهای پرمصرف کنونی، تلاشهای گسترده ای در یافتن جانشینهایی برای این گونه مبردها انجام می شود. در این مقاله اثر نوع سیال مبرد (خالص و مخلوط) بر عملکرد ترمودینامیکی یک سیکل تبرید مورد بررسی قرار می گیرد. برای این منظور یک سیکل یخچال که بر مبنای 12R طراحی شده، شبیه سازی شده است. نتایج نشان داده است که مبرد خالص a134R و مخلوط b142R/32R می توانند جانشینهای مناسبی برای 12R باشند.
علی اصغر رستمی و محمدرضا خسروی، ،
دوره 15، شماره 1 - ( 4-1373 )
چکیده
کانالهای عمودی در صنایع انرژی خورشیدی به عنوان جمع کنندۀ انرژی خورشیدی و به طور وسیع در کامپیوترها و ترانزیستورها برای سرمایش قطعات الکترونیکی استفاده می شوند. در این کانالها به علت اختلاف دمایی که بین سیال و سطح وجود دارد جابه جایی طبیعی در کانال ایجاد می شود. بررسی جریان در این کانالها از نظر حرارتی به یک جریان دوبعدی جابه جایی طبیعی بین دو صفحۀ موازی تبدیل می شود. در این مقاله معادله های بقا برای جریان آرام دوبعدی دائم بین دو صفحۀ موازی با شرط مرزی دمای سطح و شار حرارتی یکنواخت سطح حل شده است. تأثیر اعداد پرانتل و گراشف و نسبت طول به عرض مجرا روی دبی جریان و عدد نوسلت بررسی شد. نتایج حاصل برای عدد نوسلت موضعی دهانۀ خروجی کانال با نتایج تجربی مقایسه شده و دقت آن قابل قبول به نظر می رسد.