4 نتیجه برای غلامرضا آریانپور
غلامرضا آریانپور، محمدحسن عباسی،
دوره 11، شماره 1 - ( 7-1371 )
چکیده
در این مقاله ضمن مروری بر اهمّ تحقیقات انجام شده در مورد کینتیک اکسیداسیون مولیبدنیت در رآکتورهای با بستر سیال و چند طبقه ای، نتایج به دست آمده مورد بررسی، مقایسه و درمواردی نقد قرار گرفته است. سپس یک مدل کینتیکی ارائه شده و براساس آن تشکیل اکسید MoO2 در رآکتورهای چندطبقه ای، علی رغم ناپایداری ترمودینامیکی و همچنین مکانیزم پیشرفت تشویه و مراحل کنترل کننده سرعت، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
غلامرضا آریانپور، محمدحسن عباسی،
دوره 12، شماره 1 - ( 10-1371 )
چکیده
در این مقاله دیفیوژن یا نفوذ ملکولی گاز و پارامترهای مؤثر بر آن در لوله های مؤئینه و جامدات با تخلخل موازی مورد بررسی قرار گرفته است. این بررسی با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری لوله های مؤئینه، جامدات متخلخل، حرکت ذرات گاز و محاسبه کسری از ذرات گاز که پس از برخورد به سطح جامد از خلل و فرج آن عبور می کنند، میسر گردید. نتایج به دست آمده نشان می-دهد که کسر ذرات عبور کرده گاز تابع میزان تخلخل و نسبت شعاع خلل و فرج به طول آنها بوده و استفاده از مدل تخلخل موازی برای جامدات دارای طیفی از اندازه خلل و فرج رضایتبخش است. تعداد برخوردهای ذرات گاز با دیواره خلل و فرج و نحوه توزیع و عوامل مؤثر بر آن نیز بررسی شده است.
غلامرضا آریانپور، محمدحسن عباسی،
دوره 14، شماره 1 - ( 10-1372 )
چکیده
مریم کرباسی، علی سعیدی و غلامرضا آریانپور، ،
دوره 26، شماره 1 - ( 4-1386 )
چکیده
در این تحقیق تغییرات ریزساختار مخلوط پودرهای مس، نیکل و روی برای تولید آلیاژهای نیکل سیلور به روش آلیاژسازی مکانیکی بررسی شد. در این راستا تاثیر پارامترهایی نظیر مدت زمان آسیا کردن، نسبت وزن گلوله به پودر و ترکیب شیمیایی آلیاژ بر تغییرات ساختاری اجزاء فرایند آلیاژسازی مکانیکی و رنگ محصول، مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه های آسیا شده برای بررسی ساختار و روند آلیاژسازی تحت آزمایش های XRD و SEM قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان داد که تولید آلیاژهای نیکل سیلور در گستره وسیعی از ترکیب شیمیایی به خوبی میسر است و تعیین مقدار بهینه نسبت گلوله به پودر، انرژی آسیاکردن و مدت زمان آسیا کردن متضمن کیفیت بالای پودر تولیدی با اندازه دانه کریستالی زیر 15 نانومتر است. درصد روی در مخلوط نیز تاثیر به سزایی در کاهش مدت زمان آلیاژسازی مکانیکی دارد و نسبت گلوله به پودر بیشتر از 25 تاثیر چندانی در کاهش حداقل زمان آلیاژسازی مخلوط Cu-Ni-Zn ندارد.