جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای محمدرضا عارف

یداله ذاکری، محمدرضا عارف،
دوره 9، شماره 1 - ( 10-1369 )
چکیده

در عموم رادارهای دیده بانی هدفهای هوائی یکی از پردازنده های دوپلر یا حذف کنندۀ MTI مورد استفاده قرار می گیرد. برای هریک از این فیلترها نخست معیارهای ارزیابی و پاسخ فرکانسی ایده آل ارائه می شود. مناسبترین فیلترهای دیجیتال با طول محدود برای این منظور فیلترهای با تقریب چبی چف هستند. با استفاده از دیدگاه توجه به نقش صفرهای یک فیلتر دیجیتال عرضی در فرم دهی پاسخ فرکانسی، الگوریتمهائی برای طراحی این فیلترها ارائه می شود. نخست برای طراحی فیلترهای دوپلر، که فیلترهائی با ضرایب مختلط و دارای باند گذر باریک هستند، الگوریتمی ارائه گردیده و سپس برای طراحی فیلترهای حذف کننده MTI، که فیلترهای حقیقی بالا گذر و با پهنای باند وسیع هستند، الگوریتمی معرفی خواهد شد. با بیان مثالهائی، نشان داده خواهد شد که توانائی این الگوریتمها، بخصوص الگوریتم طراحی فیلترهای حذف کننده، در مقایسه با الگوریتمهای شناخته شده ای چون الگوریتم پارکس-مک کللان بیشتر می باشد.
محمدرضا عارف، فرامرز هندسی، مسعود عمومی،
دوره 11، شماره 1 - ( 7-1371 )
چکیده

اگرچه الگوریتم رمزنگار قالبی DES طی سالهای اخیر در زمرۀ قویترین رمزنگارهای موجود دنیا محسوب می شده است، اما نقاط ضعف عمدۀ آن نیز مورد توجه بوده و پیشنهاداتی برای رفع کردن آنها مطرح شده است. دو عیب مهم الگوریتم DES که روزنه های امیدی را برای شکستن آن گشوده اند، عبارتند از: سادگی بیش از اندازۀ ساختار تولید کلیدهای فرعی که باعث سهولت و سرعت در جستجوی فضای کلید می شود و نیز وجود خواص نامطلوب در جعبه های جانشینی (Si) که بعضاً ویژگیهای آماری خوبی را ارائه نمی دهند و دریچه هایی را برای حمله به سیستم و شکستن آن می گشایند.1 در این مقاله با الهام از مزایای بارز الگوریتم DES، الگوریتم جدیدی ارائه می شود که در آن در ساختار تولید کلیدهای فرعی تجدید نظر کلّی و جدّی به عمل آمده است. همچنین در آن، امکان استفاده از کلیدهایی با طول متغیّر فراهم شده است، به طوری که حملۀ جستجوی فضای کلید ناموفق می نماید. اشاره ای نیز به نحوۀ انتخاب جعبه های Si قویتر خواهیم کرد و در پایان پیشنهاداتی برای بالا بردن سرعت عمل این رمزنگار مطرح خواهد شد.
قاسم میرجلیلی، محمدرضا عارف، محمد مهدی نایبی و مسعود کهریزی،
دوره 19، شماره 1 - ( 4-1379 )
چکیده

در شبکه های آشکارسازی با ادغام مناسب تصمیمات محلی آشکارسازها، تصمیم نهایی گرفته می شود. هدف، ادغام بهینۀ تصمیمات به گونه ای است که احتمال خطا در تصمیم گیری نهایی کمینه شود. برای تحقق قاعدۀ ادغام بهینه، کارایی هر آشکارساز یعنی احتمال آشکارسازی و احتمال هشدار غلط آن و همچنین احتمال پیشین هر یک از فرضیه ها باید معلوم باشند. درعمل ممکن است این آمارگان نامعلوم و یا متغیر باشند، در چنین شرایطی به کارگیری روشهای وفقی توصیه می شود. در این مقاله یک روش بازگشتی برای تحقق مرکز ادغام وفقی ارائه شده است. این روش مبتنی بر متوسط گیری زمانی از تصمیمات محلی و استفاده از روابط تحلیلی است، این امر همگرایی مجانبی الگوریتم را تضمین می کند. همچنین یک روش ساده برای افزایش سرعت پاسخ سیستم به تغییرات ارائه شده و در انتها با نمایش نتایج شبیه سازیها، کارایی و همگرایی الگوریتم نشان داده شده است.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb