جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای مهدی معلم

بهزاد میرزائیان، مهدی معلم، ولی اله طحانی و کارولوکس،
دوره 20، شماره 1 - ( 4-1380 )
چکیده

در این مقاله یک روش جدید براساس الگوریتم ژنتیک - فازی برای بهینه سازی همزمان چند تابع هدف ارائه شده است . از الگوریتم ارائه شده برای تعیین نقطه بهینه دو تابع هدف ریاضی غیر خطی و طراحی و تنظیم بهینه ضرایب بهره یک کنترل کننده کلاسیک PI در روش کنترل اسکالری یک موتور القایی تغذیه شده با اینورتر نوع جریان اجباری1 به عنوان یک سیستم غیر خطی استفاده شده است. برای تعیین و تنظیم ضرایب بهره کنترل کننده پاسخ سیستم به ورودی پله در نظر گرفته شده و زمان خیز2 (Tr)، ماکزیمم جهش3 (Mp)، زمان تثبیت4 (Ts) و خطای حالت ماندگار5 (Ess) به عنوان چهار تابع هدف بهینه می شوند. نتایج حاصله از روش جدید ارائه شده در این مقاله با نتایج حاصل از به کارگیری روش سعی و خطا ] 13 و14 [ در تنظیم ضرایب کنترل کننده ها و روش فازی وزنی]4 [در تعیین نقطه بهینه دو تابع ریاضی مقایسه شده است . از امتیازات برجسته الگوریتم بهینه سازی ارائه شده این است که می توان درجه اهمیت توابع هدف را از قبل مشخص کرده و یا به صورت فازی با توجه به بهبود تابع هدف در روند بهینه سازی تعیین کرد. نتایج به دست آمده نشان دهنده عملکرد مناسب روش ارائه شده است .
سعید میرزایی، سیدمرتضی سقایئان نژاد، ولی اله طحانی و مهدی معلم،
دوره 20، شماره 2 - ( 1-1380 )
چکیده

در این مقاله یک سیستم تعلیق نافعال جدید برای خودروها ارائه می‌شود. با استفاده از قوانین میدانهای مغناطیسی، یک دمپر الکترومغناطیسی برای این سیستم تعلیق معرفی شده و با طراحی مطلوب و کارامد، نتایج آن با روشهای مکانیکی متعارف مقایسه می‌شود. در طراحی دمپر مورد نظر، خواسته‌های زیر در نظر گرفته شده است. الف) دمپر دارای ضریب میرایی بالا با دامنه تغییرات وسیع و قابل استفاده در اتومبیلها باشد ب) ابعاد فیزیکی آن به گونه‌ای باشد که با دمپرهای مکانیکی امروزی چندان مغایرتی نداشته باشد ج) با وجود حجم و وزن کم هسته آن به اشباع نرود. پس از معرفی طرح و ساخت یک نمونه از آن، نتایج شبیه سازی مدل یک چهارم خودرو با به کارگیری معادلات دینامیکی دمپر مشخص شده و با سیستمهای تعلیق نافعال و فعال مکانیکی مقایسه شده است. نتایج نشان می‌دهد که رفتار این سیستم تعلیق نافعال نسبت به سیستمهای نافعال مکانیکی متعارف مناسبتر بوده و با افزایش جریان تحریک دمپر به سیستمهای فعال نزدیکتر می‌شود.
مهدی معلم و آرش کیومرثی،
دوره 23، شماره 2 - ( 10-1383 )
چکیده

با توجه به افزایش بارهای غیرخطی در سه دهه اخیر که موجب اعوجاج ولتاژ و جریان در سیستمهای توزیع شده است، لزوم تعریف مفاهیم جدید و ساخت دستگاههای اندازه‌گیری مناسب برای توان الکتریکی و ضریب توان آشکارتر شده است. این مقاله تعاریف ارائه شده در یکی از آخرین استانداردهای IEEE که شامل صورتهای مختلف توان و تعاریف موجود برای آنها در سیستمهای با کمیتهای هارمونیکی و معوج است را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و در ادامه روشهای جدیدی که برای محاسبه و اندازه‌گیری توان و انرژی مورد استفاده قرار می‌گیرند، بررسی و مقایسه خواهد شد. در نهایت این روشها با توجه به اندازه‌گیریهای عملی که برروی یک کوره قوس الکتریکی سه فاز انجام شده‌اند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و مولفه های توان و ضریب توان با توجه به تعاریف جدید برای این کوره به طور کامل محاسبه و مقایسه خواهند شد.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb