جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای کارولوکس

بابک عظیمی سجادی، وحید طباطبائی، سید بهرام ظهیر اعظمی، کارولوکس،
دوره 13، شماره 1 - ( 4-1372 )
چکیده

در این مقاله نحوه تحقق یک سیستم درک صحبت به روش مدل پنهانی مارکف با مشاهدۀ پیوسته تشریح می گردد. از این مدل جهت تشخیص تعداد محدودی از کلمات (اعداد «صفر» تا «ده») که به زبان فارسی بیان شده اند به صورت مستقل از گوینده استفاده شده است. در این روش برای هر کلمه یک مدل چپ به راست در نظر گرفته شده است. پارامترهای مدل با تخمین بیشترین شباهت از روی داده های یادگیری تعیین می شوند. این تخمین از روش k مقدار متوسط در هر قسمت به دست می آید. برای تعیین مقادری اولیۀ پارامترهای مدل، روشی جدید بر مبنای چندی کردن برداری ارائه می شود که با استفاده از آن تمامی مراحل طراحی سیستم درک کنندۀ صحبت به صورت خودکار انجام می شود. کارآیی سیستم محقق شده 00/97% است.
حمید خالوزاده، علی خاکی صدیق و کارولوکس،
دوره 18، شماره 1 - ( 1-1378 )
چکیده

با استفاده از تحلیل غیر خطی بر روی قیمت سهام یکی از شرکتها در بازار بورس تهران، ماهیت فرایند مربوط به سری زمانی قیمت آن شرکت، مشخص می شود. روش به کار رفته برای هر شرکت دیگری قابل اجراست. دیدگاه مورد مطالعه در این پژوهش براساس نظریه آشوب1 است.، نشان داده می شود که رفتار فرایند مربوط به سری زمانی قیمت سهام مورد مطالعه رفتاری آشوبگونۀ ضعیف2 است، تمایز این گونه رفتار با رفتار تصادفی، پیش بینی رفتار این سهام را ممکن می سازد. همچنین با انجام تحلیل مربوط به تخمین بعد همبستگی3 دریافته می شود که برای مدلسازی رفتار قیمت سهام در بازار بورس تهران تنها قیمتهای ثبت شده قبل برای تجدید دینامیک و ساختار فرایند مولد قیمت آن سهام کافی نیست و می بایست متغیرهای دیگری را نیز دخیل کرد.
بهزاد میرزائیان، مهدی معلم، ولی اله طحانی و کارولوکس،
دوره 20، شماره 1 - ( 4-1380 )
چکیده

در این مقاله یک روش جدید براساس الگوریتم ژنتیک - فازی برای بهینه سازی همزمان چند تابع هدف ارائه شده است . از الگوریتم ارائه شده برای تعیین نقطه بهینه دو تابع هدف ریاضی غیر خطی و طراحی و تنظیم بهینه ضرایب بهره یک کنترل کننده کلاسیک PI در روش کنترل اسکالری یک موتور القایی تغذیه شده با اینورتر نوع جریان اجباری1 به عنوان یک سیستم غیر خطی استفاده شده است. برای تعیین و تنظیم ضرایب بهره کنترل کننده پاسخ سیستم به ورودی پله در نظر گرفته شده و زمان خیز2 (Tr)، ماکزیمم جهش3 (Mp)، زمان تثبیت4 (Ts) و خطای حالت ماندگار5 (Ess) به عنوان چهار تابع هدف بهینه می شوند. نتایج حاصله از روش جدید ارائه شده در این مقاله با نتایج حاصل از به کارگیری روش سعی و خطا ] 13 و14 [ در تنظیم ضرایب کنترل کننده ها و روش فازی وزنی]4 [در تعیین نقطه بهینه دو تابع ریاضی مقایسه شده است . از امتیازات برجسته الگوریتم بهینه سازی ارائه شده این است که می توان درجه اهمیت توابع هدف را از قبل مشخص کرده و یا به صورت فازی با توجه به بهبود تابع هدف در روند بهینه سازی تعیین کرد. نتایج به دست آمده نشان دهنده عملکرد مناسب روش ارائه شده است .

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb