جستجو در مقالات منتشر شده


5 نتیجه برای تعادل

شهاب الدین طوبایی و هدایت ذکایی آشتیانی،
دوره 20، شماره 1 - ( 4-1380 )
چکیده

حل مسئله تعادل ترافیکی یا “تخصیص ترافیک” ، به عنوان آخرین مرحله از برنامه ریزی حمل و نقل ، تقاضای مبدأ – مقصدهای یک شبکه حمل و نقل را با توجه به قانون تعادل ترافیکی ، روی کمانهای شبکه توزیع می کند و حجم جریان کمانها را تخمین می زند . در فرمولبندیهایی از تعادل ترافیکی که بر اساس ذخیره سازی مسیرهاست . حجم حافظه مصرفی رایانه به طور قابل توجهی به تعداد مبدأ – مقصدهای مؤثر ( مبدأ – مقصدهای با تقاضای غیر صفر ) وابسته است و از این رو ، حل مسائل واقعی حمل و نقل در حافظه متعارف1 رایانه امکانپذیر نیست . این مقاله می کوشد با ارائه روشهایی نشان دهد که می توان با کاهش تعداد مبدأ – مقصدهای مؤثر و جبران خطای ایجاد شده ، مسائل واقعی تعادل ترافیکی را در حجم مناسبی از حافظه رایانه و با دقت قابل قبولی حل کرد . برای این منظور مسئله تعادل ترافیکی برای شهر مشهد که نمونه ای از یک مسئله در مقیاس واقعی است مورد بررسی قرار می گیرد و از طریق الگوریتم تکمیلی آشتیانی که نیازمند ذخیره سازی مسیرهاست حل می شود . در حالت عادی حل چنین مسئله ای در حافظه متعارف رایانه های شخصی امکانپذیر نیست . با وجود این ، روشهای ارائه شده در این مقاله امکان حل مسئله را در حافظه متعارف فراهم می سازند . مقایسه جوابهای به دست آمده از این روشها با جواب واقعی نشان می دهد که خطای ایجاد شده در اغلب روشها بسیار کم و در حد قابل قبولی است . این مقاله در انتها مقایسه ای اجمالی بین روشهای مختلف را ارائه می دهد .
مهدی معلم و آرش کیومرثی،
دوره 23، شماره 2 - ( 10-1383 )
چکیده

با توجه به افزایش بارهای غیرخطی در سه دهه اخیر که موجب اعوجاج ولتاژ و جریان در سیستمهای توزیع شده است، لزوم تعریف مفاهیم جدید و ساخت دستگاههای اندازه‌گیری مناسب برای توان الکتریکی و ضریب توان آشکارتر شده است. این مقاله تعاریف ارائه شده در یکی از آخرین استانداردهای IEEE که شامل صورتهای مختلف توان و تعاریف موجود برای آنها در سیستمهای با کمیتهای هارمونیکی و معوج است را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و در ادامه روشهای جدیدی که برای محاسبه و اندازه‌گیری توان و انرژی مورد استفاده قرار می‌گیرند، بررسی و مقایسه خواهد شد. در نهایت این روشها با توجه به اندازه‌گیریهای عملی که برروی یک کوره قوس الکتریکی سه فاز انجام شده‌اند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و مولفه های توان و ضریب توان با توجه به تعاریف جدید برای این کوره به طور کامل محاسبه و مقایسه خواهند شد.
مسعود ربانی، کامران رضائی و نسیم صیدفروش لاهیجی،
دوره 24، شماره 1 - ( 4-1384 )
چکیده

مسئله تعادل بین هزینه و زمان، یکی از مهمترین مباحث در مدیریت پروژه و مورد علاقه پیمانکاران پروژه هاست. هدف مسئله تعادل بین هزینه و زمان، تحلیل حساسیت هزینه‌های پروژه، نسبت به تغییرات مدت زمان انجام فعالیتها به منظور به دست آوردن بهترین ترکیب کاهش زمانی فعالیتها به نحوی است که مجموع هزینه‌های پروژه مینیمم شود. در الگوریتمهای ابتکاری ارائه شده در این زمینه، تصمیم گیری در زمینه کاهش زمان فعالیتها، بر مبنای مینیمم شیب هزینه فشرده سازی فعالیت صورت می‌گیرد. اما از آنجایی که پروژه‌ها دارای بازه‌های زمانی طولانی‌اند، می‌توان گفت که نرخ بهره بر آنها تأثیرگذار است. در این مقاله، یک روش ابتکاری نوین به منظور به دست آوردن بهترین ترکیب کاهش زمانی فعالیتها با احتساب نرخ بهره و با هدف مینیمم کردن ارزش فعلی هزینه های پروژه ارائه شده است
سعید مرتضوی،
دوره 25، شماره 2 - ( 10-1385 )
چکیده

مهاجرت عرضی یک قطره قابل انعطاف درجریان دو بعدی پواسل1 در اعداد رینولدز محدود به‌صورت عددی مطالعه شده است. درحالت حدی عدد رینولدز کوچک (1<) حرکت قطره به شدت تحت تاثیر نسبت چسبندگی سیال قطره به چسبندگی سیال محیطی است. برای نسبت چسبندگی 125/0 یک قطره به طرف مرکز کانال حرکت می‌کند درحالی‌که برابر نسبت 1 به‌سمت دیواره کانال حرکت می‌کند تا اینکه به دلیل وجود دیواره متوقف می‌شود. نرخ مهاجرت با افزایش تغییر شکل قطره زیاد می‌شود. در اعداد رینولدز بالاتر (50-5) قطره یا به یک نقطه تعادل که درحدود نصف فاصله از محورکانال‌تا دیواره‌است حرکت می‌کند ‌که به اثر سگر- سیلبربرگ2 معروف است ویا یک حرکت نوسانی را دنبال می‌کند. محل تعادل قطره به‌طور ضعیفی بستگی به پارامترهای فیزیکی جریان دارد. اما طول نوسانات گذرا با افزایش عدد رینولدز یا افزایش دانسیته قطره و یا کاهش چسبندگی سیال قطره زیاد می‌شود. با افزایش عدد رینولدز دیده می‌شود که نوسانات برای همیشه باقی می‌مانند وهیچ حالت دائمی مشاهده نمی‌شود. نتایج عددی با مشاهدات تجربی تطبیق خوبی دارند به‌خصوص درحالتی که قطرات به یک نقطه تعادل دائمی می‌رسند. بیشتر تشابه‌سازیها برای یک قطره دو بعدی انجام گرفته است و دو تشابه‌سازی نیز برای یک قطره سه بعدی انجام شده است و با نتایج دوبعدی مقایسه شده‌اند.
سعید شکاریان، علی قنبری و محسن صابرماهانی، ،
دوره 27، شماره 2 - ( 10-1387 )
چکیده

تحلیل پایداری شیبها تقریبا همواره بر اساس روش تعادل حدی صورت می‌پذیرد و میزان مقاومت برشی توده خاک و نیروی کششی عناصر تسلیح نقش اساسی در پایداری را ایفا می‌کنند. در روش تعادل حدی معمول کل توده مورد بررسی به تعدادی قطعه قائم تقسیم شده و پایداری هر قطعه مورد ارزیابی واقع می‌شود. در سالهای اخیر برای ارزیابی پایداری شیبهای خاکی که با المانهای افقی مسلح سازی شده‌اند روشهای نوینی مبتنی بر قطعات افقی معرفی شده است. در این نوشتار به منظور تعمیم و توسعه روش قطعات افقی به توده های خاکی که با المانهای مایل مسلح شده اند روش قطعات مایل توسط نگارندگان ابداع و معرفی شده است. در روش قطعات مایل ضمن آنکه تعداد مجهولات کاهش یافته و فرمولبندی ساده تری برای تحلیل ارائه می‌شود، تعادل لنگر و نیروها در همه قطعات مورد توجه واقع شده و همچنین نیروی کششی هر المان مسلح کننده به طور مجزا محاسبه می‌شود. این در حالی است که در روش قطعات افقی صرفا مجموع کل نیروی مسلح کننده‌ها براورد می‌شود. مقایسه نتایج تحلیلی حاصله از روش قطعات مایل با نتایج نرم افزارریسا1 نشان می‌دهد که نتایج این تحلیل بین 5 تا 10 درصد با نتایج نرم افزار مذکور اختلاف دارند.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علمی پژوهشی مواد پیشرفته در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Advanced Materials in Engineering (Esteghlal)

Designed & Developed by : Yektaweb