3 نتیجه برای Atc
فرح ترکمنی آذر و مجید زنجانی،
دوره 22، شماره 1 - ( 4-1382 )
چکیده
آشکار سازی عیوب محصولات یک واحد صنعتی در مقایسه با نمونه مطلوب و همچنین خواندن متن اسناد مکتوب از زمینههای پردازش تصویر در بینائی ماشین1 است. برای تشخیص عیوب در نمونههای مورد آزمایش و مقایسه آن با نمونه مطلوب ضروری است که تصاویر گرفته شده در شرایط کاملا یکسان و بدور از هر گونه خطا تهیه شوند. این نکته در یک جسم دو بعدی مانند اسناد مکتوب نیز صدق میکند. در این صورت میتوان مقایسه بین تصاویر نمونهها و تصویر هدف را به منظور کنترل محصول انجام داد. از آنجا که به طور عملی تهیه تصویر با شرایط ذکر شده میسر نیست، لذا استفاده از روشهایی برای جبران خطاهای ناشی از انتقال و دوران در هنگام تهیه تصویر الزامیاست که به این پردازش عمل تطبیق2 گفته میشود. برای انجام این فرایند، در مقاله حاضر از تبدیل رادن3 استفاده شده است. در تبدیل رادن میتوان در صورت انتقال و چرخش تصویر اصلی همچنان از مقادیر قبلی تبدیل استفاده کرد. بدین منظور روشهای ساده ای مبتنی بر تبدیل رادن در زوایای مختلف پیشنهاد شده است. نتایج شبیه سازیهای انجام شده مبین راندمان مطلوب روش پیشنهادی است. به نحوی که دقت تا یک دهم درجه را با حجم محاسباتیاندک بدون نیاز به حافظه و انجام عملیات پیشپردازش اولیه فراهم میسازد. روش پیشنهادی برای تصاویر تهیه شده با استفاده از تجهیزات مختلف مانند دوربین دیجیتالی، پویشگر، نمابر، و چاپگر بدون محدودیت در رسم الخط مورد استفاده در زبانهای مختلف قابل استفاده است.
واژگان کلیدی: پردازش تصویر، تطبیق تصاویر ، تبدیل رادن، تشخیص کجی اسناد چند زبانه ، کاربرد رایانه در صنعت.
مصطفی عیدیانی، محمدحسن مدیر شانهچی و ابراهیم واحدی،
دوره 23، شماره 2 - ( 10-1383 )
چکیده
روشهای تعیین ATC را میتوان به دو گروه روشهای ایستا و روشهای پویا تقسیم کرد. این مقاله یک روش سریع پویا برای تعیین ATC ارائه میدهد که در آن هم حد پایداری دینامیکی ولتاژ و هم حد پایداری گذرای زاویه در نظر گرفته شدهاند. برای تعیین حد دینامیکی ولتاژ از دترمینان ماتریس ژاکوبین، که با تقریب محاسبه میشود، به عنوان شاخص استفاده شده است و برای تعیین پایداری گذرا از روش مستقیم انرژی استفاده میشود. با ترکیب این دو روش، الگوریتمی ارائه شده که میتواند ATC را با در نظر گرفتن هر دو حد پایداری دینامیکی ولتاژ و گذرای زاویه تعیین کند. مهمترین مزیت این الگوریتم علاوه بر در نظر گرفتن پایداری دینامیکی ولتاژ و گذرای زاویه، سرعت آن است. با توجه به سرعت این روش میتوان آن را به عنوان نامزد مناسبی برای غربال اولیه پیشامدها و تعیین مواردی که بایستی با دقت بیشتر بررسی شوند، در نظر گرفت. نتایج کاربرد این روش برای سیستمهایی با 2، 3، 7(CIGREE)، 10، 30 (IEEE) و 145 باس در مقاله آورده شده است که سرعت و کارایی آن را محرز میسازد
محمدرضا امینناصری، عیسی نخعی و محمدعلی بهشتینیا، ،
دوره 26، شماره 2 - ( 10-1386 )
چکیده
این مقاله به بررسی مسئله زمانبندی دسته ای در محیط جریان کاری منعطف می پردازد. در این مقاله فرض می شود که برخی از ماشینها قابلیت پردازش همزمان چند کار را دارند. این مسئله در صنایع مختلفی از قبیل صنایع تولید فنر، سیم و صنایع اتومبیل سازی کاربرد دارد. ابتدا مدل ریاضی عدد صحیح مختلط مسئله بیان می شود و سپس NP-Hard بودن مسئله نشان داده می شود. سه الگوریتم ابتکاری به نامهای H1، H2، H3 به منظور حل مسئله و یک کران پایین به منظور مقایسه الگوریتمها توسعه داده می شود. در انتها نیز به مقایسه الگوریتمهای ارائه شده با یکدیگر پرداخته می شود. نتایج نشان می دهد که الگوریتم H3 نسبت به سایر الگوریتمها نتایج بهتری را می دهد.