۴ نتیجه برای صدری
سعید صدری، سعید گازر و علی محمد دوست حسینی،
دوره ۱۷، شماره ۲ - ( ۱-۱۳۷۷ )
چکیده
این مقاله توانایی تبدیل فوریه در زمان محدود STFT۱ در پردازش سیگنالهای با پهنای باند بزرگ از آرایه های گیرنده را بررسی می کند. سیگنالهای با پهنای باند بزرگ که توسط آرایه با کمک STFT دریافت و به حوزۀ فرکانس منتقل شده و پردازش لازم برای تخمین محل منابع سیگنال و تخمین خود سیگنالها ارائه می شوند. یک الگوریتم وفقی مبتنی بر روش بیشترین درستنمایی (ML) برای تعیین و ردیابی محل منابع و استخراج آنها پیشنهاد می کنیم و توانایی الگوریتم و شرایط لازمی که باید طول و نوع پنجره و میزان لغزش آن داشته باشند تا نتایج مناسب به دست آیند مطالعه می شود. ملاحظه می شود که تخمین محل منابع سیگنال بدون بایاس نخواهد بود که این امر ناشی از طول محدود پنجره به کار رفته است. انتخاب مناسب نوع و طول پنجره و تأثیر آن برای کوچکتر کردن خطاهای بایاس از هر مقدار دلخواه نیز ارائه می شود و نتایج به دست آمده با شبیه سازی تأیید می شوند. علاوه بر آن نشان می دهیم که الگوریتم پیشنهادی دارای این مزیت است که در حضور سیگنال به نویزهای کوچک و همچنین سیگنالهای شدیداً وابسته به خوبی کار می کند.
مسعود لطیفی، محمد امانی، سید محمد عترتی و امیرحسین صدری،
دوره ۲۳، شماره ۱ - ( ۴-۱۳۸۳ )
چکیده
کنترل کیفیت محصولات نساجی در هنگام تولید از اهمیتی فراوان برخوردار است. در حال حاضر تشخیص عیوب پارچههای حلقوی پودی بهصورت چشمی و توسط انسان انجام میشود. در این تحقیق از روش تبدیل موجک بر روی تصاویر دریافتی از پارچههای ساده گردباف برای تعیین پنج نوع عیب متداول استفاده شده است. نتایج نشاندهنده آن است که این روش علاوه بر دقت مناسب و سرعت بالا، دارای امکان تعیین مکان و ابعاد عیوب است. بنابراین استفاده از روش تبدیل موجک مناسب تشخیص عیوب در حین تولید۲ است.
حمید سعیدی، محمود مدرس هاشمی و سعید صدری،
دوره ۲۴، شماره ۱ - ( ۴-۱۳۸۴ )
چکیده
با پیشرفت سیستمهای رادار روشهای متنوعی برای پردازش سیگنال وآشکارسازی در رادارها پدید آمده است. برخی از روشهای نوین پردازش سیگنال رادار از تبدیلهای زمان- فرکانس، به ویژه تبدیل موجک که یک تبدیل خطی زمان- فرکانس است، استفاده میکنند. از مهمترین کاربردهای تبدیل موجک در پردازش سیگنال، حذف تداخل از سیگنال دریافتی است. در روشهای مرسوم آشکارسازی، ابتدا تداخل حذف شده و سپس از یک آشکارساز ساده استفاده میشود. ما نیز با استفاده از روشهای مبتنی بر تبدیل موجک تداخل را حذف کرده، آن گاه آشکارساز سادهای مانند آشکارساز انرژی به کار میبریم. هدف ما در این مقاله آن است که نشان دهیم در موارد عملی و رایج که عملکرد فیلتر منطبق یا فیلترهای شبه منطبق کاهش مییابند پردازشهای مبتنی بر تبدیل موجک کارامدتر ند. همچنین بهبود عملکرد آشکارساز انرژی برای اهداف با سرعت شعاعی کم یا نزدیک سرعت کور در مواردیکه به جای فیلتر MTI از نویززدائی بر پایه تبدیل موجک استفاده شود از دیگر دستاوردهای این تحقیق است
امیر مشاری، اکبر ابراهیمی، سعید صدری، محمد ابراهیمی،
دوره ۲۸، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۳۸۸ )
چکیده
بروز شرایط غیرعادی در سیستم قدرت مانند اضافه بار خطوط، بارزدایی، فروپاشی شبکه، و دیگر شرایط اضطراری و همچنین عواملی مانند عدم دقت اپراتورها و وجود خطا در سیستم ثبت اطلاعات میتواند باعث شود که برخی از پروفایلهای بار ثبت شده مطابق الگوی نرمال بار نباشند. پالایش اینگونه پروفایلها از مجموعه دادههای آموزشی شبکههای عصبی که برای پیشبینی کوتاه مدت بار در سیستمهای قدرت بهکار میرود، میتواند منجر به کاهش خطا شود و تأثیر قابل توجهی در کاهش هزینهها داشته باشد. در این مقاله، برای پیشبینی کوتاه مدت بار در سیستم قدرت استان اصفهان، یک سیستم پیشبینی براساس شبکههای عصبی پیشخور طراحی و برای آموزش آن از دادههای پالایش شده به روشهای تجربه خبره، مقایسه آماری و نیز الگوریتم جدیدی مبتنی بر تحلیل مؤلفه اصلی استفاده شده است. مقایسه میزان بار پیشبینی شده با بار واقعی این سیستم قدرت، تأثیر قابل ملاحظه پالایش دادههای آموزشی در کاهش خطای پیشبینی را نشان میدهد. همچنین، بررسی و مقایسه روش پیشنهادی با دیگر روشهای ذکر شده مبین برتری آن از نظر سرعت اجرا و نیز سهولت بهکارگیری در شناسایی و پالایش دادههای غیرعادی و در نتیجه پیشبینی بار با دقت مناسب است.