۹ نتیجه برای هاشمی
رضا روستا آزاد، کورش گلشن و سید جمال الدین هاشمیان،
دوره ۱۹، شماره ۱ - ( ۴-۱۳۷۹ )
چکیده
دینامیک راه اندازی
یک هاضم بی هوازی لجن شهری به ظرفیتlit ۱,۲۰۰,۰۰۰مورد بررسی قرار گرفت. عمل اختلاط در هاضم با چرخش گاز تولیدی با دبی ۰,۱۳ m۳/hr به ازای هر متر مکعب از حجم هاضم صورت گرفت. علی رغم اختلالات عملیاتی همچون نشتی گاز، نشتی لجن، نقص سیستم گرمکن و ضعف سیستم اختلاط هیچ گونه مسئلۀ حادی همچون کف کردن، ترش شدن، افت دما و غیره طی مدت زمان ۹ ماه از ابتدای راه اندازی مشاهده نشد. در جریان هضم یک لجن مخلوط به نسبت ۳:۱ از لجن اولیه و ثانویه با دبی ۲۵ m۳/d در دمای ۲۵˚C و زمان ماند ۴۸ روز، درصد حذف مواد فرار به ۶۰ درصد رسید. داده های تجربی حاصل از این بررسی با یک مدل نظری ارائه شده در منابع تحقیقاتی مطابقت داده شد و سازگاری خوبی بین مقادیر اندازه گیری شده و مقادیر نظری حاصل از مدل به دست آمد.
حمید سعیدی، محمود مدرس هاشمی و سعید صدری،
دوره ۲۴، شماره ۱ - ( ۴-۱۳۸۴ )
چکیده
با پیشرفت سیستمهای رادار روشهای متنوعی برای پردازش سیگنال وآشکارسازی در رادارها پدید آمده است. برخی از روشهای نوین پردازش سیگنال رادار از تبدیلهای زمان- فرکانس، به ویژه تبدیل موجک که یک تبدیل خطی زمان- فرکانس است، استفاده میکنند. از مهمترین کاربردهای تبدیل موجک در پردازش سیگنال، حذف تداخل از سیگنال دریافتی است. در روشهای مرسوم آشکارسازی، ابتدا تداخل حذف شده و سپس از یک آشکارساز ساده استفاده میشود. ما نیز با استفاده از روشهای مبتنی بر تبدیل موجک تداخل را حذف کرده، آن گاه آشکارساز سادهای مانند آشکارساز انرژی به کار میبریم. هدف ما در این مقاله آن است که نشان دهیم در موارد عملی و رایج که عملکرد فیلتر منطبق یا فیلترهای شبه منطبق کاهش مییابند پردازشهای مبتنی بر تبدیل موجک کارامدتر ند. همچنین بهبود عملکرد آشکارساز انرژی برای اهداف با سرعت شعاعی کم یا نزدیک سرعت کور در مواردیکه به جای فیلتر MTI از نویززدائی بر پایه تبدیل موجک استفاده شود از دیگر دستاوردهای این تحقیق است
علیرضا باقری و سیاوش هاشمی،
دوره ۲۶، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۳۸۶ )
چکیده
محمدفرزان صباحی، محمود مدرسهاشمی و عباس شیخی، ،
دوره ۲۷، شماره ۱ - ( ۴-۱۳۸۷ )
چکیده
در این مقاله آشکارسازی با استفاده از روشهای عددی مبتنی بر نمونه برداری مونت کارلو بررسی شده است. در این روشها با استفاده از تولید اعداد تصادفی عملیات تخمین پارامترهای نامعلوم و یا محاسبه آماره آشکار ساز انجام میپذیرد. بهعنوان نمونه دو آشکار ساز بر مبنای روش نمونه برداری اهمیتی۱ ارایه میشود. در این آشکار سازها،که آن را آشکار ساز ذرهای۲ مینامیم، با استفاده از تولید اعداد تصادفی اقدام به محاسبه تقریبی نسبت درستنمایی با استفاده از تخمین پارامترهای نامعلوم (شبیه GLRT) و یاانتگرالگیری روی پارامترهای نامعلوم (شبیه AALR) میکنیم. روشهای ارائه شده،با توجه به طبیعت عددی آنها، قابل اعمال به طیف وسیعی از مسایل آشکار سازی و بهخصوص مسائلی که روشهای تحلیلی برای آنها وجود ندارد خواهد بود. نتایج شبیه سازی در چندین حالت مختلف نشان دهنده این است که در حالاتی که روش GLRT قابل اعمال است، آشکارساز پیشنهادی عملکرد قابل رقابتی دارد. از طرف دیگر آشکارساز پیشنهادی به بسیاری از مسائل که در آنها تخمین ML پارامترها موجود نبوده و یا توزیع پیشین آنها مشخص است، قابل اعمال است.
سیدکمیل هاشمی، مرتضی مدحخوان، عبدالرضا سروقدمقدم،
دوره ۲۹، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۳۸۹ )
چکیده
سیستم پانلهای بزرگ به سازههایی اطلاق میشود که در آن از دیوارهای باربر پیش ساخته در ابعاد بزرگ به عنوان سیستم اصلی در تحمل بارهای وارده استفاده شده است. استفاده از سیستم پانلهای بزرگ پیش ساخته بتنی به دلیل کیفیت بهتر اجرا و کاهش زمان ساخت، گزینه اقتصادی مناسبی برای ساختمانهای عمومی چند طبقه است. مهمترین بخش برای نیل به این اهداف، تحلیل نزدیک به واقعیت سازه با در نظر گرفتن مشخصات دقیق آن است. امروزه بخش عمدهای از طراحی لرزهای ساختمانها بر اساس روش استاتیکی معادل و محاسبه نیروی زلزله طراحی از طیف خطی زلزله با اعمال ضریب کاهشی به نام ضریب رفتار سازه که عملکرد غیرالاستیک سازه را در بردارد، صورت میگیرد. بنابر این تعیین ضریب رفتار (R) ضروری به نظر میرسد. در این تحقیق به کمک نرم افزار Perform ۳D مدلهایی از پانلهای بزرگ پیش ساخته در تعداد دهانهها و طبقات مختلف مورد بررسی قرار گرفته اند. از آنجا که رفتار لرزهای این نوع ساختمانها شدیداً به رفتار اتصالات افقی و قائم مابین پانلها بستگی دارد، فرضیات مناسب برای مدلسازی این اتصالات بر مبنای نتایج تحقیقات آزمایشگاهی انجام گرفته است. برای تعیین ضریب رفتار، از تحلیل استاتیکی غیرخطی (Push-over) استفاده شده است. نتایج بهدست آمده نشان میدهند استفاده از ضرایب رفتار ارایه شده توسط آیین نامههای موجود در جهت اطمینان است.
زهرا قدم پور، محمدرضا هاشمی، ناصر طالب بیدختی، امیرحسین نیکسرشت،
دوره ۳۱، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۳۹۱ )
چکیده
تعیین دقیق وضعیت جریان در اطراف سازههای هیدرولیکی یکی از مسائل مورد بحث توسط محققان مختلف است. در این تحقیق تعیین وضعیت جریان در هنگام عبور از زیر دریچه با استفاده از روش بدون شبکه ممنتم هیدرودینامیک ذرات روان تراکم ناپذیر۱ مورد مطالعه قرار گرفته است. اعمال روشهای مختلف تراکم ناپذیری سیال( دو روش تصویر۲) و نحوه تقریب جمله فشار در معادلات پایستاری ممنتم در روش عددی، در این تحقیق مورد بحث و مقایسه قرار گرفته است. روش عددی مدلسازی سطح آزاد۳VOF به منظور مقایسه با روش ISPH ، در حل جریان مورد استفاده قرار گرفته است. مقایسه روشهای مختلف اعمال تراکم ناپذیری سیال از نظر تحلیلی و عددی با در نظر گرفتن جملههای مناسب، نشان از شباهت این روشها با یکدیگر دارند. همچنین مقایسه عملکرد نحوه تقریب جمله فشار با استفاده از منحنیهای خطا نشان میدهد که این منحنیها از یک روند مشابه و آشوبناکی۴ پیروی کرده و میزان خطا در آنها در محدوده قابل قبولی است.
سپیده هاشمی، سهیل محمدی،
دوره ۳۴، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۳۹۴ )
چکیده
رضا کشاورزی، شهاب الدین حاتمی، شمس الدین هاشمی،
دوره ۳۹، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۹ )
چکیده
ورقهای ساخته شده از مواد کامپوزیتی چندلایه با سختی متغیر (VSCL) بهدلیل مزایایی از قبیل نسبت مقاومت و سختی به وزن بالا میتوانند کاربردهای گستردهای در شاخههای مختلف مهندسی داشته باشند. در هر لایه از این ورقها بهجای الیاف مستقیم از الیاف منحنی شکل استفاده میشود. در این مقاله تحلیل کمانش ورقهای کامپوزیت لایهای نسبتاً ضخیم با سختی متغیر به روش نوار محدود بررسی میشود. برای تحلیل کمانش، یک روش نوار محدود شبه تحلیلی مبتنی بر تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول بهکار گرفته میشود. در این روش، همه جابهجاییها توسط توابع شکل هارمونیکی مناسب در جهت موازی با خطوط گرهی و توابع درونیاب چندجملهای در جهت عمود بر خطوط گرهی فرض میشوند. بهمنظور توسعه روابط پایداری از روش انرژی پتانسیل حداقل استفاده میشود. با انجام این تحلیل تأثیر استفاده از الیاف منحنی شکل بهجای الیاف مستقیم در کامپوزیتهای لایهای بر بار کمانشی ورق بررسی میشود. بارهای بحرانی بهدست آمده از این تحلیل، با نتایج سایر محققین مقایسه شده و کارایی و دقت روش نوار محدود حاضر تأیید میشود. مقایسه نتایج حاصل از تحلیل این ورقها نشان میدهد که تغییر دادن شیب الیاف میتواند منجر به تفاوت قابل توجهی در پاسخ کمانشی شود. همچنین افزایش تعداد جملات توابع شکل در جهت موازی با خطوط گرهی تأثیر قابل توجهی در همگرایی نتایج مورد نظر دارد.
محمد هاشمیان، مهرداد جبارزاده،
دوره ۴۰، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده
در این مقاله، خمش غیرخطی میکرو/ نانوصفحه مدرج تابعی مستطیلی و قطاعی، با استفاده از تئوری تنش کوپل اصلاح شده، بررسی شده است. بدینمنظور، ضمن استفاده از یک تئوری مرتبه بالای برشی اصلاح شده و کرنشهای غیرخطی و فرضیات فون کارمن، معادلات تعادل و شرایط مرزی حاکم توسط روش اصل حداقل انرژی پتانسیل برای صفحات مستطیلی و قطاعی محاسبه و ارائه شده و با استفاده از روش عددی درونیابی نیمه تحلیلی حل شده است. از مزایای تئوری تغییر شکل برشی استفاده شده، آن است که ضمن برطرف کردن نواقص تئوریهای مرتبه بالای برشی، میتوان از آن پاسخ تئوریهای مرتبه اول و سوم برشی را نیز استخراج و نتایج را با یکدیگر مقایسه کرد. در ادامه، ضمن بررسی مزایای این تئوری، نتایج با دیگر تحقیقات اعتبارسنجی شده است و ضمن بررسی مقایسه انواع تئوریها با یکدیگر، در انتها اثرات پارامترهای مقیاس طول، انواع شرایط مرزی، ضریب تابع توزیع توانی و ابعاد هندسی بررسی شده است.