جستجو در مقالات منتشر شده


6 نتیجه برای ضیایی راد

حسین زمانی، سعید ضیایی راد،
دوره 26، شماره 1 - ( 4-1386 )
چکیده

در این مقاله یک روش تحلیلی – تجربی برای بررسی رفتار مودال پره های دوار ناهمگن بالگرد، دارای زاویه پیچش اولیه در ارتعاشات خمشی ( در صفحه دوران و خارج از صفحه دوران) و پیچشی مستقل و در حالت کلی ارتعاشات توامان خمش در صفحه دوران با خمش خارج از صفحه دوران و پیچش ارائه گردیده است. در این روش از بسط انتگرالی بر اساس توابع گرین (توابع نفوذ سازه ای) برای به دست آوردن معادلات حرکت پره استفاده شده و کد رایانه ای بر مبنای روش فوق تدوین و توسعه یافته و سپس از آن برای تحلیل یک پره بدون مفصل (درگیر) استفاده و نتایج حاصل از این روش با نتایج ارائه شده در دیگر مقالات مقایسه شده است. به علاوه چند مثال عددی برای حالتهای مختلف ارتعاش توام ارائه شده و تطابق بین نتایج حاصل شده و نتایج گزارش شده توسط دیگر محققان نشان داده شده است. در نهایت، از این روش برای استخراج فرکانسهای طبیعی یک پره بالگرد استفاده شده و با نتایج به دست آمده از آزمون مودال بر روی همان پره مقایسه شده است. نتایج حاصل بیانگر آن است که روش فوق علاوه بر سادگی دارای سرعت و کارایی بیشتری نسبت به روشهای دیگر به خصوص روش المان محدود بوده و از آن می توان علاوه بر پره بالگرد برای مدل کردن پره های توربو ماشین و ملخهای عمودی هواپیما نیز استفاده نمود.
محسن اصفهانیان، احسان کبیری، سعید ضیایی راد،
دوره 29، شماره 2 - ( 10-1389 )
چکیده

هدف از این مقاله، بررسی استاندارد اروپایی واژگونی (Rollover - ECE.66) روی اتوبوس O457 است. اعمال آزمون واژگونی روی سازه مورد نظر به صورت شبیه‌سازی رایانه‌ای انجام گرفته است. با توجه به اندازه بزرگ سازه تحلیل‌شده و عدم دسترسی به ابررایانه‌ها، به استناد خود آیین‌نامه واژگونی از روش معادل آزمون اصلی یعنی شبیه‌سازی آزمون واژگونی روی مقطع-بدنه استفاده شده است. به دلیل عدم امکان آزمون عملی، نتایج حاصل از شبیه‌سازی به صورت کیفی با نتایج تجربی مربوط به کارهای مشابه مقایسه می‌گردد. در پایان شبیه‌سازی مشاهده می‌شود که عمده تغییرشکلهای ایجادشده در محل اتصال ستونها با سقف و شاسی بوده و خود سقف و شاسی تغییرشکلهای کمی پیدا کرده‌اند. تغییرشکلهای ایجادشده در سازه، از حد مجاز تعیین‌شده در استاندارد بیشتر بوده و اتوبوس تحلیل شده شرایط آزمون واژگونی را ارضا نمی‌کند، لذا پیشنهاداتی برای افزایش استحکام سازه ارائه شده و با توجه به امکانات موجود در کارگاههای ساخت، به اصلاح سازه مورد نظر پرداخته شده است.

بهرام شاهین، محسن اصفهانیان، سعید ضیایی راد،
دوره 30، شماره 1 - ( 4-1390 )
چکیده

در این مقاله پدیده جیغ ترمز بررسی ¬شده است. امروزه جیغ ترمز که صدای آزاردهنده برای سرنشینان و عابرین است، به فاکتوری مهم برای درجه¬بندی سیستم ترمز وسایل نقلیه تبدیل شده¬است. در ابتدا اهمیت موضوع بیان و سه دلیل اصلی بروز این پدیده مطرح می¬شود. مدلهای ارائه¬شده توسط محققان بررسی و نهایتاً جفت¬شدن مودها به¬عنوان دلیل اصلی وقوع پدیده جیغ ترمز در نظر گرفته می¬شود. سپس راهکاری اجرایی برای شبیه سازی پدیده جیغ ترمز در روش اجزای محدود ارائه می‌شود. در ادامه، مدل اجزای محدود سیستم ترمز خودروی سمند تهیه و سپس با تکنیک ارائه شده حل می¬شود. به¬دلیل پیچیدگی و نیاز به حافظه و زمان حل زیاد، از روش پردازش موازی برای حل مسئله استفاده شده¬است. در نهایت ثاثیر پارامترهای مختلف فیزیکی مانند ضریب اصطکاک بین دیسک و لنت، نیروی ترمز و کشسانی و چگالی دیسک و لنت بر روی پدیده جیغ ترمز بررسی می¬شود. تاثیر وجود شیار بر روی لنت نیز به¬عنوان پارامتری برای بهبود عملکرد و کاهش نویز ناشی از جیغ ترمز مطرح و مورد مطالعه قرار می¬گیرد..

سارا ادیبی، سعید ضیایی راد، فتح اله کریم زاده،
دوره 31، شماره 2 - ( 10-1391 )
چکیده

هدف اصلی این مقاله، اندازه‌گیری و شبیه سازی خواص مکانیکی نانو کامپوزیت ذره‌ای Al6061-Al2O3 است. نانو کامپوزیت ذره‌ای تولید شده حاوی 0تا3 درصدحجمی از نانوذرات آلومیناست. از آن جایی که استحکام تسلیم و سختی در مواد نانوکامپوزیت به اندازه‌ی دانه‌های آنها بستگی دارد، برای بیان رابطه استحکام تسلیم با اندازه دانه‌ها از رابطه تجربی هال-پچ استفاده شده است. در ادامه، روشهای مختلف برای مدلسازی رفتار کششی ماده نانوساختار یعنی تکنیک سلول واحد با تک آخال، سلول واحد با چندین آخال و سلول واحد جاسازی شده معرفی می‌شوند و از آنها برای یش بینی زفتار آلومینیوم نانو ساختار استفاده می‌شود. شبیه‌سازی رفتار مکانیکی در آلومینیوم نانو ساختار با استفاده از نرم افزار اجزای محدود محاسبه و با مقادیر تجربی مقایسه شده است. در نهایت، منحنی تنش-کرنش نانوکامپوزیت ذره‌ای ساخته شده توسط روش سلول واحد مدلسازی شده است. مدل¬ در نظر گرفته¬شده در این قسمت تحت بارگذاری واحد قرار داده می‌شود و در نهایت با همگن‌سازی در داخل حجم محدود مورد نظر، نمودار تنش-کرنش به‌دست می‌آید و با مقادیر اندازه‌گیری شده مقایسه می‌شود. تطابق خوب نتایج تجربی و عددی نمایانگر مناسب بودن مدل اجزای محدود ارائه شده برای پیش بینی رفتار مکانیکی مواد نانوساختار و نانو کامپوزیتهای ذره‌ای است. نتایج عددی نشان دادند که استفاده از مدل‌سازیهایی به روش سلول واحد و سلول جاسازی شده برای مدل¬سازی نانوکامپوزیتها در کنار ساده بودن می‌تواند بسیار کارامد باشد.

احمد فیروزیان نژاد، سعید ضیایی راد، محمد سینا تاکی،
دوره 34، شماره 2 - ( 10-1394 )
چکیده

ورق های مرکب دوپایداره به علت داشتن دو حالت کاملاً پایدار و عدم نیاز به منبع دائم انرژی برای ماندن در هر کدام از این حالت های پایدار، کاربردهای فراوانی دارند. توجه این پژوهش بر بررسی پاسخ ارتعاشی و کنترلی صفحات مرکب دوپایداره با چینش[90/0] متمرکز شده است. بدین منظور با استفاده از روش ریلی - ریتز به همراه اصل هامیلتون و نوشتن برنامه ویژه در نرم افزار متلب، معادلات الکترومکانیکی حاکم بر ورق بدست آمده و در ادامه به منظور کنترل ارتعاشات ورق با استفاده از روش فازی، کنترلری طراحی و عملکرد آن در نرم افزار سیمولینک شبیه سازی شده است. به منظور نزدیک کردن شرایط مسئله به واقعیت، عواملی چون اغتشاش و تأخیر زمانی کنترلر در شبیه سازی لحاظ گردیده است.

محمد جعفری، مصطفی جمشیدیان، سعید ضیایی راد،
دوره 37، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

انرژی تغییر شکل ذخیره شده ناشی از نابجایی‌ها در داخل پلی‌کریستال‌های فلزی می‌تواند یک نیروی محرکه کافی برای حرکت مرز دانه‌ها در طی عملیات حرارتی فراهم آورد. در این مقاله، ابتدا یک تئوری ساختاری کریستال ویسکوپلاستیسیته بر مبنای چگالی نابجایی، سازگار با قوانین ترمودینامیک، برای تغییر شکل‌های بزرگ ارائه می‌شود تا بتواند توزیع انرژی ذخیره شده ناشی از تغییر شکل در مواد فلزی را با دقت قابل قبول پیش‌بینی کند. سپس معادلات ساختاری در نرم‌افزار آباکوس از طریق نوشتن زیربرنامه در دو حالت مدل تیلور و مدل اجزای محدود کامل پیاده‌سازی می‌شوند. با انجام شبیه‌سازی‌های عددی روی تک‌کریستال‌های آلومینیوم و مقایسه نتایج عددی با نتایج آزمایشگاهی، تئوری ارائه شده مورد راستی‌آزمایی قرار گرفته و پارامترهای سخت‌شوندگی به‌دست می‌آیند. به‌عنوان یک کاربرد از تئوری ساختاری توسعه داده شده، ارتباط میان توزیع انرژی ذخیره شده تغییر شکل و حرکت کرنش- القایی مرزدانه در پلی‌کریستال آلومینیوم در دو حالت مدل تیلور و مدل اجزای محدود کامل بررسی می‌شود. نتایج شبیه‌سازی عددی نشان می‌دهد که مدل تیلور دقت کافی برای محاسبه توزیع انرژی ذخیره شده تغییر شکل در داخل پلی‌کریستال و به‌دنبال آن حرکت مرزدانه ناشی از آن را ندارد، چرا که حرکت کرنش- القایی مرزدانه در یک ریزساختار پلی‌کریستالی تحت تغییر شکل پلاستیک به‌شدت وابسته به توزیع انرژی ذخیره شده تغییر شکل در داخل ریزساختار و نه مقادیر کلی آنها است.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7