جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای عسگری

فرهاد دانشجو و جلیل عسگری،
دوره 22، شماره 2 - ( 10-1382 )
چکیده


مهدی عسگری و محمد سعید سیف،
دوره 24، شماره 1 - ( 4-1384 )
چکیده

حاضر نتایج حاصل از آزمایشهای انجام شده برروی مدل یک شناور کاتاماران از نوع پروازی است. هدف از انجام این آزمایشها بررسی تأثیر به کارگیری هیدروفویل در این نوع شناور است. آزمایش ابتدا روی مدل بدون هیدروفویل انجام شده و نمودار نیروی مقاومت هیدرودینامیکی بر حسب سرعت آن به صورت بی بعد به دست آمده است. سپس مدل شناور به همراه هیدروفویل با آرایشهای مختلف از نظر محل قرارگیری و زاویه حمله مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج آن با حالت بدون هیدروفویل مقایسه شده است. نتایج بیانگر کاهش قابل توجهی در مقاومت شناور مجهز به هیدروفویل به خصوص در سرعتهای بالا است. همچنین جانمایی هیدروفویل ها مهم بوده و طراحی نامناسب موجب ناپایداری در حرکت و افزایش مقاومت هیدرودینامیکی خواهد شد.
مهدی پنجی، محسن کمالیان، جعفر عسگری مارنانی، محمد کاظم جعفری،
دوره 32، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

در این مقاله به ارایه الگوهای مختلف بزرگ‌نمایی سطح دره دوبعدی نیم‌سینوسی و مجاور آن در برابر هجوم امواج برشی قائم خارج از صفحه‌ (SH) پرداخته شده است. فرمول‌بندی اجزای مرزی نیم صفحه در حوزه زمان پیشنهاد شده‌ مؤلفان برای استخراج نتایج به کار گرفته شده است. دوری از استلزام به شبکه‌‌بندی دامنه وسیعی از سطح صاف زمین و تمرکز اجزا تنها بر روی سطح دره، تمایز بارز تحقیق حاضر در قیاس با مطالعات پیشین اجزای مرزی است. در این میان اثر پارامترهای کلیدی چون نسبت شکل دره و طول موج مهاجم در تغییر الگوی پاسخ حساسیت سنجی شده است. بررسی نتایج حاکی از تأثیر چشم‌گیر عوامل مذکور در بروز رفتارهای متفاوت سطح دره است. همچنین پتانسیل بزرگ‌نمایی دره نیم‌سینوسی تحت امواج مهاجم خارج از صفحه‌ (SH) در مقایسه با امواج درون صفحه‌‌ (SV) مبین مقادیر بزرگتری است. دستاوردهای حاصل به صورت جداول و روابطی خلاصه‌سازی شده که می‌تواند پیرامون بحث ریزپهنه‌بندی لرزه‌ای و در راستای تصحیح و تکمیل مطالعات موجود مورد استفاده قرار بگیرد.

مسعود ربانی، عرفان عسگری، علی قوامی فر، حامد فرخی اصل،
دوره 37، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

در دهه‌های اخیر، مواد خام و منابع از جمله موضوع‌های قابل توجه محققان بود‌ه‌اند، به‌عبارت دیگر، نقش مهمی در صنایع تولیدی و یا سازمان‌های خدماتی دارند. از سوی دیگر، جمعیت هر روز افزایش می‌یابد و افزایش جمعیت به‌معنی افزایش تقاضا برای کالاها یا خدمات است. بنابراین لازم است که منابع بیشتری برای ارائه خدمات یا کالاها مصرف شود. به‌همین دلیل، سازمان‌های دولتی و آژانس‌های محیط زیستی، به وضع و اجرای قوانین سخت‌گیرانه نسبت به تولیدکنندگان و خدمت‌دهندگانی که باعث ضربه‌‌زدن بیش از حد مجاز به محیط زیست هستند، اقدام کرد‌ه‌اند که در پار‌ه‌ای موارد استفاده از منابع را برای آنها محدود می‌کند. در این میان زنجیره تأمین به یکی از ‌مسئله‌های مهم که ‌تأثیر بسیاری از این موضوع می‌پذیرد، تبدیل شده است. در این تحقیق، زنجیره تأمین حلقه بسته با توجه به عدم اطمینان، اختلالات و هزینه تولید نیز مدل‌سازی شده است. هدف از این ‌مسئله، به حداقل رساندن هزینه سیستم مورد نظر بر اساس تصمیمات مکان، میزان جریان بین سطوح و فروش از دست رفته است. روش حل آزادسازی لاگرانژی برای حل این مسئله NP-hard استفاده شده است. در پایان، از یک مثال عددی برای آزمایش مدل و روش حل پیشنهادی استفاده شده است. نتایج نشان می‌دهد که زمان اجرای ‌مسئله در مقیاس بزرگ با GAMS نسبت به روش پبشنهادی بالاتر است.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7