جستجو در مقالات منتشر شده


7 نتیجه برای کاظمی

حسن حاجی کاظمی و محمود عرب،
دوره 17، شماره 1 - ( 4-1377 )
چکیده

در این مقاله یک جزء محدود تیری برای تحلیل سازه های جدارنازک معادله سازی شده و اثر تنشهای برشی ثانویه بر تغییر شکلهای طولی در نظر گرفته شده است. از مشخصه های این جرء محدود، آن است که عناصر ماتریس سختی به طور صریح به دست می-آید و نیاز به انتگرالگیری عددی نیست. تابع درونیاب مورد استفاده برای این جزء، مبتنی بر پاسخ معادلۀ دیفرانسیل پیچش گیردار است. بنابراین دقت و همگرایی آن بسیار زیاد است و فقط با به کار بردن یک جزء می توان به نتایج مناسب دست یافت. افزون برآن، به خاطر همگرایی خوب این جزء محدود، می توان از آن در تحلیل انواع تیرهای جدارنازک مستقیم یا منحنی و با مقطع باز، بسته و نیمه بسته نیز استفاده کرد.
محمدتقی کاظمی،
دوره 18، شماره 1 - ( 1-1378 )
چکیده

محاسبۀ توزیع مکانی و زمانی رطوبت نسبی، اهمیت زیادی در پیش بینی تغییر شکلهای زمانی سازه های بتنی دارد. محاسبات دقیق توزیع رطوبت نیازمند به روشهای عددی پرهزینه است که برای اغلب ساختمانها موجه نخواهد بود. برای سازه های با اشکال هندسی منظم از قبیل دیوار و دال حصول به روشهای تقریبی پیش بینی تغییرات رطوبت، با دقت و سهولت مناسب امکانپذیر است. در این مطالعه، با استفاده از مدلهای ساده و شناخته شدۀ موجود در رابطه با انقباض و ارتباط آن با تغییرات رطوبت نسبی، برای تغییرات زمانی رطوبت نسبی متوسط معادلۀ ساده ای به خدمت گرفته می شود. برای توزیع مکانی رطوبت نیز معادله های نسبتاً ساده ای بررسی و پیشنهاد می شود. از ترکیب دو معادلۀ مزبور، معادلۀ مناسب پیش بینی توزیع زمانی- مکانی رطوبت نسبی به دست می آید. مدل حاصل دارای سه پارامتر است که بر اساس نتایج و اندازه گیریهای موجود برای دو پارامتر از آنها مقادیر مناسبی پیشنهاد می شود. پارامتر باقیمانده، مشابه پارامتر مربوط به انقباض است که برای آن نیز از معادله های تجربی موجود می توان استفاده کرد.
جعفر میلی منفرد، کریم عباس زاده محمدباقر منهاج و حسین کاظمی، ،
دوره 18، شماره 2 - ( 4-1378 )
چکیده


رضا کاظمی و بهزاد حامدی،
دوره 19، شماره 2 - ( 10-1379 )
چکیده

این مقاله با توجه به نتایج پروژۀ تحقیقاتی تحت عنوان بهسازی سیستم تعلیق عقب پیکان 1600 تهیه شده است. هدف از انجام این پروژه، بهبود عملکرد دینامیکی یعنی راحتی سواری1، پایداری و مانورپذیری2، خودروی پیکان و با توجه به اعمال حداقل تغییرات بر روی تعلیق عقب خودروی مورد نظر است. سیستم تعلیق اولیه پیکان که در حال حاضر نیز در نمونه های تولیدی دیده می شود از یک اکسل صلب به همراه فنرهای تخت تشکیل شده است که پس از جایگزین کردن مکانیزم سه لینگی جدید با میلۀ عرضی تحت عنوان میلۀ پانهارد3 به همراه فنرهای حلقوی4، بهبود قابل توجهی را در عملکرد دینامیکی خودرو نشان داد. به منظور بررسی تأثیر تغییر پارامترهای سینماتیکی و دینامیکی خودرو مانند مرکز رول5 و سختی رول6 بر روی رفتار دینامیکی از مدلهای هفت و سه درجه آزادی به ترتیب برای بررسی سواری و مانورپذیری خودرو استفاده شده است. برای تائید نتایج حاصله از تحلیلهای انجام شده، آزمونهای حسی نیز صورت گرفت که نتایج به دست امده بهبود قابل توجهی را در عملکرد دینامیکی خودرو نشان می دهند.
کورش عشقی و مرتضی کاظمی،
دوره 23، شماره 1 - ( 4-1383 )
چکیده

در این مقاله الگوریتمی ابتکاری برای مسئله طراحی مسیر حرکت باربران خودکار در سیستم تک حلقه معرفی می‌شود. در این مسئله هدف تعیین کوتاهترین حلقه برای یک باربر خودکار در چیدمان کارخانه به نحوی است که با هر دپارتمان لااقل یک ضلع مشترک داشته باشد. برای این منظور در ابتدا با استفاده از خواص مسئله آن را به مسئله‌ای معادل در نظریه گراف تبدیل کرده و سپس با به‌کارگیری الگوریتم فرا ابتکاری مورچه‌ای مسئله را حل خواهیم کرد. نتایج آزمایشات کارایی مطلوب الگوریتم پیشنهادی را در مقایسه با سایر روشها در حل مسائل مسیریابی سیستم تک حلقه نشان می‌دهد.
مرتضی شیخی و حسن حاجی‌کاظمی،
دوره 25، شماره 2 - ( 10-1385 )
چکیده

پوشش ستونهای بتنی با ورقهای فولادی یکی از روشهای مناسب مقاوم سازی این سازه هاست. با استفاده از این روش، ضمن افزایش مقاومت محوری و خمشی و برشی ستون، شکل پذیری آن نیز بهبود می‌یابد. در این پژوهش، با بررسی اثرات محصورشدگی بتن توسط خاموتها و یا ورقهای فولادی تقویتی پیرامون آن، تغییرات منحنی‌اندرکنش بارمحوری- لنگرخمشی ستونها مورد مطالعه قرار می‌گیرد. نتایج نشان می‌دهد که اثرات محصورشدگی در محدوده مکانیزم رفتاری شکست مواد ستونها به‌ویژه بر رفتار ستونهای لاغر با بارمحوری نسبتاٌ زیاد بسیار محسوستر است.
فاطمه حیدر قیطاقی، محمد حسین قدیری راد، مجید کاظمی،
دوره 40، شماره 2 - ( 11-1400 )
چکیده

استفاده از اعضای سازه­ای نامنشوری برای بهینه‌سازی هزینه و مقاومت در حال افزایش است. در شرایط یکسان، مقاطع اعضا در سازه‌های فولادی نازک‌تر از سازه‌های بتنی است، بنابراین تحلیل کمانشی در سازه‌­های فولادی از اهمیت بیشتری برخوردار است. تعیین بار بحرانی ستون­‌هایی که ممان اینرسی در طول آنها متغیر است با استفاده از روش تحلیلی، زمان زیادی از کاربر می­‌گیرد. در این مقاله تحلیل کمانشی ستون‌های­ نا­منشوری فولادی با ممان اینرسی متغیر در طول ستون با بهره‌جویی از روش بدون شبکه پتروف-گالرکین انجام شده است. در این روش نیازی به شبکه‌بندی مسئله نیست و با توزیع تعدادی گره به صورت منظم یا نامنظم، دامنه و مرزهای مسئله مشخص می‌­شود. تغییرات ممان اینرسی در طول ستون با استفاده از یک تابع توانی با ضریب نامنشوری و توان متغیر مدل­‌سازی شده است. برای گسسته‌سازی معادلات دیفرانسیل حاکم بر رفتار کمانشی ستون‌ها، از تابع درون­یاب شعاعی و برای برقراری شرایط مرزی ستون از روش جریمه (پنالتی) استفاده شده است. مقایسه نتایج عددی روش پیشنهادی با نتایج روش‌­های تحلیلی نشان می­‌دهد که روش بدون شبکه در محاسبه بار کمانشی ستون‌های نا­منشوری، از دقت بسیار بالایی برخوردار است. در ادامه، به کمانش ستون‌­های ماهیچه‌­ای با بار محوری متغیر در طول ستون به‌عنوان یک نمونه ستون پر­کاربرد در مهندسی عمران برای نشان‌ دادن کارایی روش پیشنهادی پرداخته شده است. در پایان، اثر پارامتر­های مختلف از جمله غیریکنواخت بودن بار و نحوه تغییرات تدریجی ممان اینرسی در طول ستون، روی بار کمانشی ستون بررسی شده است.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7