جستجو در مقالات منتشر شده


17 نتیجه برای قاسمی

فروزان قاسمی و رضا صفری،
دوره 14، شماره 2 - ( 10-1374 )
چکیده

رله های دیجیتال دیستانس بطور وسیعی در حفاظت خطوط انتقال انرژی استفاده می شوند. این رله ها با دریافت اطلاعات ولتاژ و جریان خط به محاسبۀ امپدانس می پردازند. سیگنالهای ولتاژ و جریان، دو مؤلفه پایدار و گذرا دارند که مؤلفۀ گذاری آن شامل امواج سیار و مؤلفه نمایی است. برای کاهش اثر مؤلفه های گذرا بر محاسبۀ امپدانس رله، الگوریتم تعقیب در این مقاله پیشنهاد شده است. الگوریتم تعقیب توسط حداقل کردن تابعی معیار مناسب حاصل می شود. سرعت تصمیم گیری رله با این الگوریتم افزایش می یابد، زیرا در این روش فیلتر مجزا برای پالایش امواج ولتاژ و جریان خط مورد نیاز نیست. بعبارتی دیگر این الگوریتم ضمن محاسبه امپدانس، مؤلفه های گذرا را کاهش می دهد و امپدانس را بر اساس مؤلفۀ پایدار امواج محاسبه می کند.
محمدحسن قاسمیان یزدی،
دوره 18، شماره 1 - ( 1-1378 )
چکیده

الگوریتمهای دستی متفاوتی برای طبقه بندی اثر انگشت ارائه شده است که کاملترین آنها الگوریتم FBI است. به کارگیری الگوریتمهای دستی برای یک سیستم خودکار از نظر دقت و سرعت جستجو مناسب نیست. در این مقاله با انتخاب و استخراج خودکار ویژگیهای مناسب، یک الگوریتم دقیقتر و سریعتر برای طبقه بندی اثر انگشت ارائه شده است. در روشهای دستی، نقاط قلب1، مثلث2، و پیچ3 به عنوان ویژگیهای ساختاری و اصلی در طبقه-بندی اثر انگشت به کار می روند. در الگوریتم ارائه شده، ویژگیهای ساختاری یک اثر انگشت قلب و مثلث اند که استفاده از جهت و مختصات نسبی آنها از ویژگیهای جدید این الگوریتم است. به کمک این ویژگیها می توان زیرگروههای جدیدی برای طبقه بندی اثر انگشت تعریف کرد. با این عمل، فضای جستجوی زیرگروهها تا حد ممکن کوچک می شود و سرعت و دقت شناسایی اثر انگشت به طور چشمگیر افزایش می یابد. روش ارائه شده، مستقل از چرخش بوده و مکان نسبی قلب و مثلث با دقت بسیار خوبی به دست می آید. در انتها نتایج طبقه بندی روی آثار متنوع انگشت ارائه شده است. نتایج نشان می دهند که دقت طبقه بندی بالا بوده و این الگوریتم نسبت به اغتشاشات نمونه برداری حساسیت کمتری دارد.
مهدی گل افشانی و حجت قاسمی،
دوره 19، شماره 2 - ( 10-1379 )
چکیده

نوسانات فشار در موتور موشکهای سوخت جامد از چندین منبع سرچشمه می گیرد. یکی از این منابع وجود میدان جریان نوسانی است. وجود لایه های برشی آزاد در نقاط مختلف موتور سبب ایجاد گردابه و انتشار آن می شود. لبۀ انتهایی سوخت و لبۀ بفل در موتورهای چندتکه، نمونه هایی از چنین نقاطی اند. این گردابه ها از محل تولید خود حرکت کرده و به دیواره های میدان برخورد می-کنند. در اثر این برخورد انرژی جنبشی موجود در آنها به فشار تبدیل و امواج اکوستیکی تشکیل می شوند. این امواج در میدان موتور منتشر شده و موجب نوسانات اکوستیکی می شوند. با تغییر تدریجی هندسۀ داخلی موتور به سبب سوخته شدن پیشرانه، فرکانس و دامنۀ نوسانات فشار تغییر می کند. در این مقاله اندرکنش بین میدان جریان و میدان اکوستیکی در یک موتور سوخت جامد به صورت عددی بررسی شده است. استفاده از تابع شار رو1 در یک شبکۀ بی سازمان برای حل معادله های جریان تراکم پذیر لزج نشان داده است که با تغییر تدریجی هندسۀ داخلی موتور در طی زمان، مشخصات نوسانات فشار به شدت تغییر می کند. در این مطالعه از شش هندسۀ متفاوت برای شبیه سازی هندسۀ داخلی موتور در زمانهای مختلف سوزش و آرایشهای مختلف گرین استفاده شده است. روش به کار برده شده شدت و فرکانس امواج فشاری را به خوبی پیش بینی کرده و نشان داده است که پرش فرکانس نوسانات فشار از هماهنگ دوم مد طولی به هماهنگ اول با تغییر هندسۀ داخلی موتور رخ می دهد.
بهزاد قاسمی،
دوره 21، شماره 1 - ( 4-1381 )
چکیده

در این مقاله انتقال گرمای جابه جایی توأم آزاد و اجباری در یک محفظه با مقطع مربعی به روش عددی بررسی شده است. محفظه از یک دیوارۀ تحت تابش یکنواخت گرما بود و توسط جریان یکنواخت خارجی تهویه می شود. این جریان از طرف دیواره گرم وارد شده و از دیواره مقابل خارج می شود. به کمک حل معادلات دو بعدی پیوستگی، ممنتوم و انرژی، میدانهای سرعت و دما و میزان انتقال گرما پیش بینی شده است. بررسیها به ازای عدد رینولدز ثابت، Re=100، و اعداد ریلی در محدودۀ 0≤Ra≤107 در حالت دایم انجام شده اس. نتایج در ابتدا برای محفظه ای با نسبت طول به ارتفاع ثابت، AR=2، برای چهار موقعیت ورود و خروج جریان اجباری ارائه شده است. سپس برای یک وضعیت معین ورودی و خروجی نتایج برای محفظه هایی با نسبت طول به ارتفاع10/0، 25/0، 1، 4 و 10 مقایسه شده است. نتایج نشان دهندۀ اثر ضعیف جابه جایی آزاد در انتقال گرما درون محفظه هایی است که مجاری ورود و خروج جریان در پایین محفظه بوده و یا نسبت طول به ارتفاع آنها کمتر از یک باشد. این بررسی برای هوا با عدد پرانتل 71/0 انجام شده است. نتایج عددی به دست آمده در پاره ای موارد با نتایج دیگران مقایسه شده است. واژگان کلیدی: جابه جایی، آزاد، اجباری، محفظه، ریلی، تهویه
علی حاجیلوی، مرتضی قلیچ خانی و شهرام قاسمی اصفهانی،
دوره 21، شماره 2 - ( 10-1381 )
چکیده

در این مقاله ضمن بررسی اجمالی زمینه های تحقیقات تجربی توربینهای گازی جریان شعاعی، ضرورت و مبانی طراحی و ساخت دستگاه آزمایش توربین گازی دانشگاه صنعتی شریف بیان شده و ساختار دستگاه آزمایش تشریح می شود. سپس کالیبراسیون و استاندارد وسائل اندازه گیری و روش انجام آزمایش مطرح می شود. در خاتمه نتایج آزمایشها ارائه شده و مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج به دست آمده و نمودارهای مشخصات رفتاری توربین با الگوی مورد انتظار و نیز نتایج محققان این زمینه مطابقت خوبی نشان می دهد. بنابراین عملکرد دستگاه آزمایش در حد مطلوب و دقیق بوده و قابل استناد است. واژگان کلیدی: موتورهای درونسوز، توربوچارجینگ، توربین جریان شعاعی، دو ورودی، تحقیقات تجربی
رامین قاسمی اصل و بهزاد قدیری، ،
دوره 26، شماره 1 - ( 4-1386 )
چکیده

در این مقاله معادلات حرکت یک بال الاستیک با دو درجه آزادی (خمش و پیچش) با استفاده از معدلات لاگرانژ استخراج شده است. نیروها و ممانهای آیرودینامیکی با فرض جریان غیر دائم پتانسیل و تراکم ناپذیر در جریان زیر صوت توسط نظریه نوارهای باریک به دست آمده و سپس اثرات تراکم پذیری به آنها اعمال شده است. تغییر مکانهای بال، ناشی از خمش و پیچش بوده که برای تغییر مکانهای جابه جایی خمش و زاویه ای پیچش از روش مودهای فرضی بهره گرفته شده است. معادلات آیروالاستیکی با برنامه رایانه ای تدوین شده از طریق مقادیر ویژه و روش v-g حل شده اند. نتایج حاصل از آزمایشات انجام شده روی یک سری از بالها با روش محاسباتی ارائه شده مقایسه شده که تطبیق مناسبی بین آنها با یکدیگر وجود دارد.
سحر وهاب‌زاده، محمدعلی گلعذار، فخرالدین اشرفی‌زاده و علی قاسمی،
دوره 27، شماره 2 - ( 10-1387 )
چکیده


احمدرضا قاسمی، محمود مهرداد شکریه،
دوره 28، شماره 2 - ( 10-1388 )
چکیده

در این تحقیق، روش انتگرال برای محاسبه تنشهای پسماند نایکنواخت در چند لایه‌های کامپوزیتی با چیدمانهای متفاوت مورد استفاده قرار گرفته است. روش انتگرال برای مواد همسانگرد به‌خوبی توسعه داده شده است. مولفان این تحقیق این روش را در چندلایه‌های کامپوزیتی توسعه داده و در این تحقیق مورد ارزیابی آزمایشی قرار داده‌اند. در روش انتگرال با انجام متوالی عملیات سوراخکاری در مرکز روزت نصب شده بر روی سطح چندلایه کامپوزیتی و ثبت کرنشها پس از سوراخکاری هر لایه‌، تنشهای پسماند در هر لایه تعیین خواهند شد. ضرایب کالیبراسیون برای هر مرحله سوراخکاری به‌کمک شبیه‌سازی فرایند سوراخکاری مرحله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای (SIHD) تعیین خواهند شد. ضرایب کالیبراسیون روش انتگرال، کرنشهای پسماند در هر لایه را از کرنشهای اندازه‌گیری شده در هر مرحله سوراخکاری جدا کرده و دقت محاسبه تنشهای پسماند در هر لایه را افزایش می‌دهند. در این پژوهش نمونه‌های متقارن و نامتقارن چند لایه‌های متعامد و شبه همسانگرد مورد بررسی آزمایشی قرار گرفته‌اند. با اندازه‌گیری کرنشهای رها شده در گامهای متوالی سوراخکاری، تنشهای پسماند در هر لایه از چند لایه‌های مورد آزمایش تعیین شده‌اند. آنگاه نتایج آزمایشی با نتایج پیش‌بینی شده توسط نظریه کلاسیک لایه‌ای مقایسه شده‌اند. انطباق مناسب نتایج آزمایشی با نظریه کلاسیک لایه‌ای، اعتبار روش انتگرال را برای محاسبه تنشهای پسماند در چندلایه‌های کامپوزیتی مورد تایید قرار می‌دهد.

احمدرضا قاسمی، محمد هادی حاج محمد،
دوره 31، شماره 2 - ( 10-1391 )
چکیده

در این تحقیق بهینه‌سازی چیدمان چندلایه‌های کامپوزیتی با استفاده از روش الگوریتم ژنتیک و سطح پاسخ برای افزایش حد تحمل بار کمانش مورد مطالعه قرار گرفته است. برای یافتن تابع کمانش پوسته استوانه‌‌‌ای کامپوزیتی به روش سطح پاسخ، ابتدا چندین تحلیل به روش اجزای محدود انجام شده و سپس به روش محاسباتی حداقل مربعات، دو تابع چند‌‌‌جمله‌ای یکی درجه یک و دیگری درجه دو به‌دست آمده است. آنگاه تغییر در حد تحمل کمانش با تغییر در چیدمان لایه‌های کامپوزیت صورت گرفته و فرایند بهینه سازی بار کمانش به کمک الگوریتم ژنتیک برای مدل استوانه‌ای انجام شده است. پس از بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک، بار کمانش چیدمان بهینه با استفاده از نرم افزار مطلب به‌دست آمده است. هم چنین برای ارزیابی روش به‌کار رفته در این تحقیق، بار کمانش برای یک چهاروجهی کامپوزیتی با روش ارایه شده در این تحقیق به‌دست آمده و با نتایج تحلیلی دیگر پژوهشگران مقایسه شده و نشان داده شده است که از دقت خوبی برخوردار است.

حسن قاسمی، امین مردان، احسان یاری،
دوره 32، شماره 1 - ( 4-1392 )
چکیده

در این مطالعه از روش عددی المان مرزی برای تحلیل هیدرودینامیکی تاثیر توپی بر عملکرد پروانه و استفاده از فین برای یکسان سازی سرعت های القایی در پایین دست جریان استفاده شده است. مدل¬سازی هندسه در معادلات به کمک توزیع چشمه و دو¬قطبی بر روی توپی و پره¬ها انجام گرفته است. در بررسی تاثیر توپی و پره¬ها بر روی هم از یک فرآیند تکراری استفاده شده است؛ بدین صورت که در هر مرحله، توپی و پره¬ها به صورت مجزا و با در نظر¬گرفتن اثر جسم مجاور در شرایط جریان ورودی مورد تحلیل قرار گرفته¬اند. در ادامه به مدل¬سازی هندسی فین¬های انتهای توپی و بررسی اثرات آن در سرعت¬های القایی پروانه پرداخته شده است. این فین¬ها به عنوان یک کاهنده اتلاف انرژی، باعث کاهش و یکنواخت¬تر شدن اثرات القایی پروانه در جریان پایین¬دست پروانه می¬شوند.

احمدرضا قاسمی، کیوان ترابی، بیژن حیدری،
دوره 33، شماره 1 - ( 4-1393 )
چکیده

در این تحقیق، ارتعاشات عرضی یک تیر کامپوزیت با در‌نظر گرفتن تعداد دلخواه جرم متمرکز بر‌روی آن، به‌صورت تحلیلی، مطالعه و ارزیابی شده است. از آنجایی که در تیرهای کامپوزیت ارتعاشات عرضی و پیچشی به‌یکدیگر وابسته می‌باشند، ارتعاشات پیچشی بر رفتار ارتعاشی عرضی اینگونه تیرها بسیار مؤثر است. در این تحقیق وجود جرم‌‌های متمرکز در تیر کامپوزیتی با چیدمان متعامد، به‌وسیله توابع دلتای دیراک مدل شده و روابط حاصل با در‌نظر گرفتن تعداد، موقعیت و اندازه جرم متمرکز بر‌روی تیر کامپوزیت توسعه داده شده است. بر این اساس معادله دینامیک تیر با استفاده از روش توابع پایه حل شده و توسط توابع پایه در حضور جرم متمرکز توسعه‌یافته است. پس از آن معادله فرکانسی و شکل مودها برای شرایط مرزی دو سر لولا و یکسر گیردار به‌‌دست آمده است. در پایان برای شرایط مرزی مختلف تأثیر مقدار، موقعیت و تعداد جرم بر‌روی فرکانس‌ها و مود‌شیپ‌ها مطالعه شده است و نتایج حاصل از این تحقیق با نتایج دیگر محققان مقایسه و ارزیابی شده است.

احسان یاری، حسن قاسمی،
دوره 34، شماره 2 - ( 10-1394 )
چکیده

هدف از ارائه این مقاله ارائه الگوریتم کاربردی جهت تحلیل ارتعاشات شفت - پروانه در شناورهای دریایی می­ باشد. در ابتدا شناور زیر­سطحی در سرعت­ های مختلف در حالت ناپایا با استفاده از روش حجم ‌محدود مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. بر‌اساس نتایج به‌دست آمده از این تحلیل میدان دنباله پاشنه شناور و ورودی به پروانه در زمان­ های مختلف استخراج شده است. میدان جریان ورودی به پروانه در کد المان مرزی لحاظ شده است و با استفاده از این کد پروانه شناور در حالت ناپایا مورد تحلیل قرار گرفته است و نیروها و گشتاورهای اصلی و جانبی روی پروانه استخراج شده است. سپس داده ­های به‌دست آمده از روش المان­ مرزی به‌همراه هندسه دقیق شفت و پروانه با استفاده از روش المان­ محدود مورد بررسی قرار گرفته است. فرکانس طبیعی و اجباری پروانه در مودهای ارتعاشی مختلف تعیین شده ­اند. با توجه به داده‌های به‌دست آمده از آنالیز عددی المان‌ محدود، بیشترین جابجایی پروانه مربوط به نوک پره در حالت ارتعاشات اجباری می­ باشد.


احمدرضا قاسمی، محمد محمدی،
دوره 35، شماره 2 - ( 11-1395 )
چکیده

در این تحقیق با توسعه مدل دیسک دایره‌ای (CDM)، به مطالعه تنش‌های پسماند در یک سلول واحد دو فازی و سه فازی پرداخته شده است. سلول واحد درنظر گرفته شده، ‌به‌صورت دو فازی شامل رشته کربن و ماتریس و ‌به‌صورت سه فازی، شامل رشته کربن، نانولوله کربنی و ماتریس است. در حالت سه فازی، رشته کربنی توسط نانولوله‌های کربنی، با استفاده از روش الکتروفورز تقویت شده است. برای درصدهای حجمی متفاوت نانولوله‌های کربنی، خواص حرارتی نانولوله کربنی و رشته کربنی در راستای طولی و عرضی و نحوه قرارگیری نانولوله‌ها به‌صورت متفاوت درنظر گرفته شده است. همچنین توزیع تنش‌های پسماند در سلول واحد دو فازی و سه فازی، به شکل جداگانه مطالعه شده است. نتایج تحلیل میکرومکانیک تنش‌های پسماند به‌دست آمده، با استفاده از دو روش مجزا المان محدود و مدل دیسک دایره‌ای، نشان‌دهنده صحت ارزیابی انجام شده و توسعه روش دیسک دایره‌ای را در حالت سه‌بعدی است.


رامین قیاسی*، محمدرضا قاسمی، محمدرضا سهرابی،
دوره 36، شماره 1 - ( 6-1396 )
چکیده

امروزه استفاده از مدل‌های جایگزین مبتنی بر الگوریتم‌های هوش مصنوعی در زمینه عیب‌یابی سازه‌ها مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. در این تحقیق، جهت افزیش دقت الگوریتم تشخیص عیوب چندگانه در سیستم‌های سازه‌ای، کرنل جدیدی مبتنی بر موجک لیتلود پالی برای الگویتم هوش مصنوعی ماشین یادگیری حداکثر، توسعه داده می‌شود. به‌منظور کاهش حجم محاسبات به‌روزرسانی مدل سازه از ماشین یادگیری حداکثر به‌عنوان مدل جایگزین برای تحلیل اجزای محدود دقیق سازه استفاده می‌شود. در روش دو مرحله‌ای پیشنهادی در مرحله اول با استفاده از شاخص مبتنی بر تابع پاسخ فرکانسی سازه، المان‌های معیوب مشخص می‌شود و در مرحله دوم شدت خرابی در این اعضا با استفاده از مدل جایگزین مبتنی بر ماشین یادگیری حداکثر تعیین می‌شود. برای مقایسه کارایی سیستم مبتنی بر ماشین یادگیری حداکثر، نتایج حاصل از کرنل پیشنهادی با سایر کرنل‌های پیشنهاد شده برای ماشین یادگیری حداکثر و همچنین الگوریتم ماشین بردار پشتیبان حداقل مربعات، مقایسه شده است. مثال‌های عددی حل‌شده بیانگر افزایش قابل توجه دقت الگوریتم ماشین یادگیری حداکثر در فرایند عیب‌یابی سازه‌ها در صورت استفاده از کرنل موجکی لیتلود پالی است.

رامین قیاسی، محمد رضا قاسمی،
دوره 39، شماره 1 - ( 6-1399 )
چکیده

پژوهش حاضر به مبحث کلان داده‌ها در حوزه پایش سلامت سازه‌ها می‌پردازد. بدین منظور، بعد از استخراج ویژگی­های پاسخ شتاب سازه، با استفاده از الگوریتم بهینه‌ساز ویژگی­‌های کم‌اثر و اضافی حذف می­‌شوند و با انتخاب ویژگی‌­های تاثیرگذار و کاهش ابعاد داده­‌ها دقت و سرعت روند عیب‌یابی سازه­‌ها افزایش می‌یابد. انتخاب زیرمجموعه‌ای از ویژگی‌ها با استفاده از الگوریتم فراکاوشی هارمونی-پرندگان پیشنهادی در این پژوهش صورت خواهد پذیرفت که موجب افزایش تطبیق‌پذیری روند پیشنهادی در مواجه با کلان داده‌های ناشی از حسگرها و عدم قطعیت‌های ناشی از اختلال در داده‌های ورودی می­‌شود. در روش پیشنهادی، برای استخراج ویژگی‌های پاسخ شتاب از شاخص‌های مبتنی بر خصوصیات آماری و انرژی بسته‌­های موجکی استفاده شده است. به‌علاوه از دو الگوریتم ماشین‌بردار پشتیبان حداقل مربعات موجکی وزن‌دار و شبکه عصبی تابع پایه شعاعی به‌عنوان مدل جایگزین تحلیل اجزای محدود سازه استفاده شده و با استفاده از آنها شدت و مکان خرابی در سازه‌ها شناسایی می‌شود. به‌عنوان مسائل کاربردی، عیب‌یابی سازه بنچ مارک گروه پایش سلامت سازه IASC-ASCE   و سازه فضاکار ۱۲۰ عضوی مدنظر قرار گرفته است. نتایج نشان می‌دهد که انرژی بسته‌های موجکی حساسیت بالاتری نسبت به وجود خرابی در سازه نسبت به خصوصیات آماری دارد. به‌علاوه مقایسه الگوریتم ترکیبی هارمونی-پرندگان ارائه شده با چهار الگوریتم مطرح در حوزه عیب‌یابی، نشان‌دهنده سرعت و بازدهی بهتر این الگوریتم است. درنهایت استفاده از روش پیشنهادی موجب کاهش ۹۰ درصدی ابعاد داده‌ها در روند پایش سلامت سازه‌­ها می­‌شود
مهدی کیهانپور، مجید قاسمی،
دوره 41، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

با توجه به روند رو به اتمام منابع سوخت فسیلی و ضرورت استفاده از انرژی­‌های تجدیدپذیر، می­‌بایست مطالعات مناسب در راستای بررسی­‌های فنی و عملکردی در خصوص این منابع صورت پذیرد. لذا در این پژوهش پیل سوختی پلیمری لوله‌­ای شکل به ­عنوان یک منبع انرژی مناسب با هندسه سه بعدی به­ صورت عددی، شبیه­‌سازی و بررسی شده است. برای بررسی جامع، معادلات پیوستگی، ممنتوم، انرژی، تنش- کرنش و برهم کنش سیال- جامد-گرما در حالت پایا، به‌وسیله یک کد عددی المان محدود تعریف، با یکدیگر کوپل و سپس حل شده‌اند. با فرض تغییر ولتاژ پیل از 0/95 تا 0/4 ولت، عبور جریان­ تراکم پذیر سوخت و هوا در داخل کانال­‌ها و محیط­‌های متخلخل الکترود و کاتالیست و همچنین حدود 5 درجه افزایش دمای میانگین پیل، باعث تقریباً 35 نانو متر جابجایی در بخش‌­های مختلف می‌شود. این جابجایی­‌های ناشی از برهم کنش سیال- جامد- گرما موجب ایجاد تنش‌­های گرمایی و مکانیکی می­‌شوند. تنش بیشینه در حدود 3500 کیلو نیوتن بر مترمربع در الکترولیت با توجه به محدودیت جابجایی آن (میانگین جابجایی 12/8 نانو متر) ایجاد می‌شود. سپس، رابطه تغییرات ولتاژ با چگالی جریان، تنش، سرعت جریان سوخت، جابجایی و دمای پیل سوختی نشان داده شد. همچنین نتایج نشان داد که فرض بر هم­کنش سیال- جامد- گرما توان پیل سوختی را تا حدود 3 درصد کاهش می­‌دهند. در پایان اثر پارامترهای مختلف از جمله شعاع کانال سوخت و هوا و رسانایی الکترونی و یونی بررسی شد. به ­عنوان مثال، در ولتاژ 0/4 ولت، کاهش 20 درصدی شعاع کانال سوخت و هوا و همچنین افزایش 100 درصدی رسانایی الکترونی و یونی به‌ترتیب باعث افزایش حدود 2/17، 0/05، 3/69 و 40 درصد چگالی جریان الکتریکی می­‌شود

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7