جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای سهرابی بیدار

محسن کمالیان و عبداله سهرابی بیدار،
دوره 24، شماره 2 - ( 10-1384 )
چکیده

این مقاله، الگوریتم کامل تحلیل مستقیم پاسخ لرزه‌ای عوارض توپوگرافی دو‌بعدی ناهمگن در فضای زمان توسط روش اجزای مرزی را ارائه داده است. پاسخ لرزه‌ای چند عارضه توپوگرافی متنوع، شامل دره خالی، نیم فضا، دره آبرفتی و تپه، در برابر امواج مهاجم درون‌صفحه SV و P محاسبه شده‌اند که کارایی الگوریتم ارائه شده و امکان جایگزینی روشهای مشابه در فضاهای تبدیل‌یافته توسط آن را در حوزه تحلیل لرزه‌ای ساختگاههای دوبعدی ناهمگن بیان می‌دارند.
محسن کمالیان، محمدکاظم جعفری و عبداله سهرابی بیدار،
دوره 26، شماره 1 - ( 4-1386 )
چکیده

اگرچه هندسه و مشخصات مکانیکی تپه دوبعدی نیم سینوسی از عوامل تعیین کننده پاسخ لرزه این نوع ساختگاه به شمار می روند، اما هنوز مطالعه جامعی بر روی حساسیت پاسخ یاد شده به عوامل فوق الذکر و همچنین طول امواج مهاجم در ادبیات فنی ثبت نشده است. این مقاله حساسیت پاسخ لرزه ای تپه های نیم سینوسی را در برابر هندسه و مشخصات مکانیکی آن و نیز طول امواج مهاجم درون صفحه ای قائم P و SV مورد بررسی قرار داده است. شکلهای ارائه شده در فضای زمان، به خوبی تفرق فازهای مختلف شامل امواج طولی، عرضی و سطحی را نشان داده است. شکلهای ارائه شده در فضای تبدیل یافته نیز به روشنی وابستگی بزرگنمایی نقاط مختلف تپه مزبور به پارامترهای فوق الذکر را تعیین کرده است. در خاتمه رابطه و جداولی ارائه شده اند که می توانند، با براورد پارامترهایی چون پریود مشخصه و بزرگنمایی متوسط تپه دوبعدی نیم سینوسی، در تکمیل و تدقیق مطالعات ریزپهنه بندی ژئوتکنیک لرزه ای به کار گرفته شوند.
محسن کمالیان، کیاوش مهذب، عبدالله سهرابی بیدار، ابراهیم حق شناس،
دوره 31، شماره 1 - ( 4-1391 )
چکیده

تحقیقات عددی پیشین بر روی رفتار لرزه ای عوارض توپوگرافی عمدتاً به انواع منفرد آنها محدود بوده است. در همین حال نگاه واقع بینانه به طبیعت اطراف نشان می دهد که تنوع و پیچیدگی ناهمواری های سطح زمین بسیار بیشتر است و عوارض توپوگرافی غالبا به شکل مرکب ظاهر می شوند. هدف این مقاله بررسی عددی رفتار لرزه ای تپه های دوبعدی مرکب دوگانه است که در برابر امواج مهاجم قائم برشی (SV) قرار گرفته اند. نتایج بدست آمده بیانگر آن است که الگوی کلی رفتار لرزه ای تپه های مرکب دوگانه با حالت تپه منفرد مشابه است. نفس مجاورت تپه ها با یکدیگر، پتانسیل بزرگ نمایی قله ها را، خصوصا در تپه های کوچکتر، افزایش می دهد. اگرچه فضای میان دو تپه به لحاظ کیفی رفتاری شبیه رفتار دره ی منفرد دارد، اما به لحاظ کمی نمی توان آن را با یک دره دارای نسبت شکل معادل شبیه سازی کرد. کناره داخلی تپه دوگانه در قیاس با قعر دره منفرد دارای نسبت شکل همسان، خصوصاً در برابر امواج مهاجم کوتاه و متوسط، پتانسیل و بیشینه بزرگنمایی بزرگتری دارد. عامل مجاورت تپه ها می تواند در رمزگشایی مقادیر بزرگ نسبت های بزرگ نمایی ثبت شده در مطالعات تجربی مؤثر واقع شود.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7