جستجو در مقالات منتشر شده


5 نتیجه برای طالبی

شهرام طالبی و علی اصغر رستمی،
دوره 14، شماره 1 - ( 10-1372 )
چکیده

با مطرح شدن مسائل زیست محیطی مانند نابود شدن لایۀ اوزن و افزایش اثر گلخانه ای و معلوم شدن نقش مخرب اکثر مبردهای پرمصرف کنونی، تلاشهای گسترده ای در یافتن جانشینهایی برای این گونه مبردها انجام می شود. در این مقاله اثر نوع سیال مبرد (خالص و مخلوط) بر عملکرد ترمودینامیکی یک سیکل تبرید مورد بررسی قرار می گیرد. برای این منظور یک سیکل یخچال که بر مبنای 12R طراحی شده، شبیه سازی شده است. نتایج نشان داده است که مبرد خالص a134R و مخلوط b142R/32R می توانند جانشینهای مناسبی برای 12R باشند.
ناصر طالبی بیدختی و محمد رضا نیک منش،
دوره 20، شماره 2 - ( 1-1380 )
چکیده

در این مقاله پدیده انتقال رسوب موازی با خط ساحلی در نواحی ساحلی مورد بررسی قرار گرفته است. از بین عوامل مؤثر در پدیده انتقال رسوب روی امواج، جریانها و خصوصیات توپوگرافی ساحل تأکید بیشتری می‌شود. همچنین برای بررسی رفتار امواج از نظریه موج خطی استفاده می‌شود. برای شبیه سازی جریان ساحلی، معادلات پیوستگی و ممنتم با در نظر گرفتن عبارتهای مربوط به تنشهای تشعشعی برای راستای موازی با خط ساحلی حل شده‌اند. برای تعیین پروفیل غلظت رسوبات معلق در عمق نیز معادله انتقال-پخش رسوب در حالت میانگین زمانی حل شده است. براساس روابط مذکور و سایر روابط مورد نیاز برای بررسی پدیده انتقال رسوبات ساحلی برنامه رایانه‌ای PLSTP1 که با زبان فرترن 77 نوشته شده است، برای پیش‌بینی جریان و رسوبات ساحلی ارائه شده است که در این برنامه، معادلات دیفرانسیل حاکم بر پدیده انتقال رسوب با روش عددی تفاضل محدود و به طرق تفاضل رو به جلو، تفاضل رو به عقب و تفاضل مرکزی به صورت یک‌بعدی حل شده‌اند. درنهایت نتایج حاصل از این برنامه رایانه‌ای با سایر نتایج و اندازه‌گیریهای موجود مقایسه شده است که این مقایسه، صحت و دقت برنامه رایانه‌ای مذکور را تأیید می‌کند. واژگان کلیدی : رسوبات دریایی، موج، ساحل، جریان، انتقال رسوب
منصور طالبی، ابراهیم شیرانی و محمود اشرفی‌زاده، ،
دوره 25، شماره 2 - ( 10-1385 )
چکیده

در کار حاضر جریان متلاطم غیر دائم عبوری از روی دسته لوله‌ها با استفاده از روش ادیهای بزرگ وموازی سازی معادلات کاملا همبسته ناویر- استوکز در شبکه غیر متعامد شبیه سازی شده است. در روش ادیهای بزرگ برای مدل کردن رفتار ادیهای کوچک، از یک مدلی ترکیبی استفاده شده است. در این مدل علاوه بر اثرات اتلافی ادی ویسکوزیته اثرات متقابل ادیهای ریز و درشت روی همدیگر نیز در نظر گرفته شده است. معادلات کاملا همبسته ناویر- استوکز با استفاده از روش چند بلوکی موازی سازی شده‌اند. بدین صورت که دامنه حل به چند زیر دامنه تقسیم شده و باتوجه به اصل توزیع یکنواخت بار محاسباتی بین پردازنده ها، توسط مجموعه‌ای از رایانه‌ها به صورت موازی حل شده است. معادلات حاکم بر روی هندسه غیر متعامد و شبکه هم مکان با روش مرتبه دو برای زمان و مکان گسسته سازی شده است. برای حل مشکل عدم کوپل بودن فشار و سرعتها از روش میان یابی ممنتم استفاده شده است. با این روش مشکل شطرنجی شدن فشار برطرف می‌شود. نتایج نشان می‌دهد که راندمان موازی سازی بسیار بالاست. برای جریان حول پنج ردیف لوله خطوط جریان و دیگر مشخصه‌های جریان به‌دست آمده است. نتایج به‌دست آمده تطابق خوبی با نتایج تجربی دارد. مقایسه نتایج حاصل از مدل اسمگورینسکی و مدل ترکیبی با نتایج تجربی نشان می‌دهد که مدل ترکیبی دقت بیشتری دارد و در پیشبینی مشخصه‌های جریان و تغییرات نیروهای لیفت و درگ روی استوانه‌ها بهتر از مدل اسمگورینسکی است.
محمود نوروزی، محمدحسن کیهانی، محمدرضا حیرانی‌نوبری، فرهاد طالبی،
دوره 29، شماره 2 - ( 10-1389 )
چکیده

در این مقاله انتقال گرمای توسعه یافته سیال ویسکوالاستیک در کانال خمیده دارای مقطع مربعی بررسی شده است. همچنین از معادله متشکله کریمینال-اریکسون-فیلبی به عنوان مدل ویسکوالاستیک استفاده شده و انتقال گرمای جریان در حالتهای شار ثابت و دما ثابت مطالعه شده است. در اینجا از روش تفاضل محدود برای گسسته سازی معادلات حاکم استفاده شده است. همچنین شبکه محاسباتی از نوع شبکه جابه‌جا شده بوده و روش علامت‌گذاری و سلول برای تخصیص پارامترهای جریان به این شبکه به کار رفته است. در اینجا برای نخستین بار اثر کار میدان تنش سیال ویسکوالاستیک و عدد برینکمن این جریان بر انتقال گرمای جابه‌جایی در کانالهای خمیده بررسی شده است. از جمله نتایج قابل توجه این مقاله آن است که اثر متضاد اختلاف تنشهای نرمال اول و دوم سیال ویسکوالاستیک بر شدت جریانهای ثانویه و انتقال گرما به اثبات رسیده است.

سعید طالبی، علیرضا آریایی،
دوره 32، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

در این مقاله مشخصه‌های ارتعاشی یک تیر اویلر- برنولی ترک‌‌‌دار در حال دوران با سطح مقطع متغیر با استفاده از روش انتقال دیفرانسیل بررسی می‌‌شود. اثر موقعیت و اندازه ترک، سرعت چرخش و شعاع چرخش تیر در محاسبه فرکانس‌های طبیعی و شکل مودها مورد بررسی قرار می‌گیرد. نتایج عددی برای تیر دورانی بدون ترک و ترک‌دار اویلر- برنولی با سطح مقطع متغیر به¬دست آمده و با روش‌های دیگر مقایسه می‌شود. مشاهده می‌شود که دقت روش انتقال دیفرانسیل برای تحلیل ارتعاشی تیرهای دورانی با سطح مقطع متغیر خصوصاً برای سرعت‌های دورانی زیاد، نسبت به روش‌های دیگر بیشتر است.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7