جستجو در مقالات منتشر شده


5 نتیجه برای فرخی

امیر هوشنگ اخویسی، مرجان ربیعی قهفرخی، سید مهدی زهرائی،
دوره 31، شماره 2 - ( 10-1391 )
چکیده

در این مقاله الگوریتمی جدید، سریع، ساده و کارامد بر پایه مفاهیم روش فیبری برای تحلیل غیرخطی تیرهای بتن مسلح پیشنهاد شده است. در روند تحلیل از روش تحلیل ماتریسی غیرخطی مبنی بر سنجش تنشها با سطح گسیختگی استفاده شده و اعضا به صورت المانهای ماکرو مدلسازی شده اند. در محاسبه سطوح گسیختگی مقاطع بتن مسلح از رفتار غیرخطی بتن در کشش و فشار و رفتار الاستیک پلاستیک ایده آل برای فولاد بهره گرفته شده است. به منظور اعتبار سنجی روش پیشنهادی، نتایج به دست آمده از پیش بینی های عددی با نتایج آزمایشگاهی و نتایج نرم افزارهای ANSYS مقایسه شدند. همخوانی مناسبی میان نتایج الگوریتم پیشنهادی و نتایج آزمایشگاهی، با اختلاف کمتر از 6 درصد در بحرانی ترین حالت، به دست آمد که بیانگر معتبر بودن نتایج این روش است.

رحمن سیفی، محمد فرخی،
دوره 34، شماره 1 - ( 4-1394 )
چکیده

فروپاشی در اثر کمانش یکی از فرایندهای مهم در سازه های جدار نازک تحت فشار است. این سازه ها درشرایط خاصـی مـی تواننـد تحت بار کششی به صورت موضعی کمانش کنند. در این مقاله، کمانش پانل های ترکدار بررسی شده است. اثر عوامل مختلف مانند طول و امتـداد ترک، طول، عرض و ضخامت پانل و شرایط تکیه گاهی بر بار کمانشی فشاری و کششی تعیین شده است. ابعاد هندسـی پانـل، کمتـرین تـأثیر و مشخصات ترک، بیشترین تأثیر را در کاهش استحکام کمانشی پانل ترکدار در مقایسه با پانل بدون ترک دارند.

مسعود ربانی، فهیمه تقی نیام، حامد فرخی اصل، حامد رفیعی،
دوره 35، شماره 2 - ( 11-1395 )
چکیده

در این مقاله حل یک مدل غیر‌خطی تولید سلولی در شرایط پویا و قطعی با در‌ نظر‌گیری هزینه‌های درون‌سلولی و برون‌سلولی، هزینه ایجاد سلول، هزینه استقرار مجدد و هزینه حمل‌ و نقل ماشین‌آلات به‌ازای مسافت طی ‌شده مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجا‌ که تعداد سلول‌ها در هر دوره‌ای از تولید مهم به‌شمار می‌آید و در صورت بهینه بودن تعداد سلول‌ها می‌توان هزینه‌های دیگر را نیز به حداقل مقدار خود رسانید به‌همین دلیل در این تحقیق تعداد بهینه سلول‌ها هدف اصلی این تحقیق قرار گرفته است. الگوریتم فرا ابتکاری بهینه‌سازی بر مبنای جغرافیای زیستی برای اولین بار در این حوزه مورد استفاده قرار گرفته و نتایج حاصل از آن با الگوریتم شناخته شده ژنتیک مقایسه شده است. نتایج حاصل از آزمایشات صورت گرفته نشان از عملکرد خوب الگوریتم ژنتیک در این مسأله است. در ادامه نیز نتایج حاصل از تحلیل آزمایش برروی برخی از پارامترهای مسأله ارائه شده است. در پایان نیز نتیجه‌گیری عنوان شده و پیشنهادهای برای تحقیقات آتی ارائه شده است.


مسعود ربانی، محمدحسین افرازه، ساسان امینی، حامد فرخی‌اصل،
دوره 36، شماره 2 - ( 12-1396 )
چکیده

موضوع نگهداری و تعمیرات و یکپارچه کردن آن با مسئله زمان‌بندی تولید، با توجه به نقش تأثیرگذار آن‌ در قیمت تمام شده محصول نهایی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این پژوهش حالات مختلف برای هر خط تولید به‌صورت مستقل و مجزا، در زمان‌های کاری عادی و اضافه‌کاری و با درنظر گرفتن امکان برون‌سپاری، مورد مطالعه قرار گرفته است. هدف این پژوهش پیدا کردن استراتژی بهینه نگهداری و تعمیرات و یکپارچه‌سازی آن با برنامه‌ریزی تولید در یک سیستم تولید دسته‌ای است، به نحوی که بدون سفارش عقب افتاده، پاسخگوی تقاضا باشد و جمع هزینه‌های تولید و نگهداری و تعمیرات را در یک افق برنامه‌ریزی محدود حداقل کند. بدین‌منظور یک مدل ریاضی برای این مسئله مورد بررسی پیشنهاد شده است. برای حل مدل ریاضی، از دو روش فرا ابتکاری شبیه‌سازی تبرید و جستجوی هارمونی استفاده شده است و پاسخ‌ها مورد مقایسه قرار گرفته‌اند. دو الگوریتم از نظر کیفیت جواب‌ها عملکرد قابل قبول و نزدیکی را فراهم آورده‌اند.

مسعود ربانی، عرفان عسگری، علی قوامی فر، حامد فرخی اصل،
دوره 37، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

در دهه‌های اخیر، مواد خام و منابع از جمله موضوع‌های قابل توجه محققان بود‌ه‌اند، به‌عبارت دیگر، نقش مهمی در صنایع تولیدی و یا سازمان‌های خدماتی دارند. از سوی دیگر، جمعیت هر روز افزایش می‌یابد و افزایش جمعیت به‌معنی افزایش تقاضا برای کالاها یا خدمات است. بنابراین لازم است که منابع بیشتری برای ارائه خدمات یا کالاها مصرف شود. به‌همین دلیل، سازمان‌های دولتی و آژانس‌های محیط زیستی، به وضع و اجرای قوانین سخت‌گیرانه نسبت به تولیدکنندگان و خدمت‌دهندگانی که باعث ضربه‌‌زدن بیش از حد مجاز به محیط زیست هستند، اقدام کرد‌ه‌اند که در پار‌ه‌ای موارد استفاده از منابع را برای آنها محدود می‌کند. در این میان زنجیره تأمین به یکی از ‌مسئله‌های مهم که ‌تأثیر بسیاری از این موضوع می‌پذیرد، تبدیل شده است. در این تحقیق، زنجیره تأمین حلقه بسته با توجه به عدم اطمینان، اختلالات و هزینه تولید نیز مدل‌سازی شده است. هدف از این ‌مسئله، به حداقل رساندن هزینه سیستم مورد نظر بر اساس تصمیمات مکان، میزان جریان بین سطوح و فروش از دست رفته است. روش حل آزادسازی لاگرانژی برای حل این مسئله NP-hard استفاده شده است. در پایان، از یک مثال عددی برای آزمایش مدل و روش حل پیشنهادی استفاده شده است. نتایج نشان می‌دهد که زمان اجرای ‌مسئله در مقیاس بزرگ با GAMS نسبت به روش پبشنهادی بالاتر است.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7