جستجو در مقالات منتشر شده


5 نتیجه برای فروزان

فروزان قاسمی و رضا صفری،
دوره 14، شماره 2 - ( 10-1374 )
چکیده

رله های دیجیتال دیستانس بطور وسیعی در حفاظت خطوط انتقال انرژی استفاده می شوند. این رله ها با دریافت اطلاعات ولتاژ و جریان خط به محاسبۀ امپدانس می پردازند. سیگنالهای ولتاژ و جریان، دو مؤلفه پایدار و گذرا دارند که مؤلفۀ گذاری آن شامل امواج سیار و مؤلفه نمایی است. برای کاهش اثر مؤلفه های گذرا بر محاسبۀ امپدانس رله، الگوریتم تعقیب در این مقاله پیشنهاد شده است. الگوریتم تعقیب توسط حداقل کردن تابعی معیار مناسب حاصل می شود. سرعت تصمیم گیری رله با این الگوریتم افزایش می یابد، زیرا در این روش فیلتر مجزا برای پالایش امواج ولتاژ و جریان خط مورد نیاز نیست. بعبارتی دیگر این الگوریتم ضمن محاسبه امپدانس، مؤلفه های گذرا را کاهش می دهد و امپدانس را بر اساس مؤلفۀ پایدار امواج محاسبه می کند.
محمدرضا فروزان، محمود سلیمی و محمد سید گادالا،
دوره 21، شماره 2 - ( 10-1381 )
چکیده

در این مقاله روش جدیدی برای مدلسازی غلتکهای راهنما و بررسی اثر آنها در فرایند نورد حلقه ارائه می شود. این روش که میله های گرمایی1 نامیده می شود اولین و تنها روشی است که قادر است ضمن مدلسازی غلتکهای راهنما نیروی عکس العمل این غلتکها را با توجه به سختی مکانیزم تطبیق دهنده محاسبه کند. از خصوصیات این روش سازگاری آن با انواع فرمولبندی اجزای محدود، سادگی در به کارگیری و عدم تعریف جمله های غیر خطی جدید در مسئله است. این روش با موفقیت در تحلیل اجزای محدود نورد حلقه با مقاطع مستطیلی و T شکل به کار گرفته شده است. نتایج تحلیل اجزای محدود، تحلیل نظری جدیدی که بر مبنای نظریه بازوی هرز به انجام رسیده و نتایج آزمایشها در توافق بسیار خوبی هستند و این نتایج مبین اثر انکار ناپذیر غلتکهای راهنما بر فرایند نورد حلقه است. واژگان کلیدی: نورد حلقه، روش اجزای محدود، غلتک های راهنما، میله های گرمایی
محمدرضا فروزان، ایمان صالحی،
دوره 26، شماره 1 - ( 4-1386 )
چکیده

در این مقاله مشخصات تغییر شکل تختال در فرایند سایزینگ پرس به عنوان یکی از روشهای کاهش عرض تختال در نورد گرم توسط روش المان محدود و با استفاده از فرمولاسیون صریح به کمک المانهای الاستوویسکوپلاستیک مورد بررسی قرار گرفته است. تأثیر متغیرهایی مانند عرض و ضخامت اولیه تختال، کاهش عرض، گام تغذیه و سرعت ابزار پرس بر فاکتورهایی از جمله شکل پروفیل ضخامت (عیب استخوان سگی1)، فرم دو انتهای تختال (عیب دم ماهی شدن2)، کاهش عرض در ابتدای تختال (عیب گردن پیدا کردن3) و کیفیت لبه تختال بررسی شده است. در ادامه مقایسه ای بین دو روش کاهش عرض متداول یعنی نورد عمودی به کمک غلتکهای عمودی4 و دستگاه سایزینگ پرس5 به منظور تعیین تفاوتها و بازده هر کدام از دو روش ارایه شده است. میزان برگشت عرض که یکی از مهمترین فاکتورها در ارجحیت روش کاهش عرض است و همچنین شکل تختال پس از عبور از اولین ایستگاه نورد افقی در این تحقیق ارزیابی شده است. همچنین به منظور معتبرسازی روش تحلیل، نتایج حاصله با نتایج تجربی مقایسه شده است. نتایج تحقیق حاکی از تغییر شکل یکنواخت تر و بازده بالاتر در فرایند سایزینگ پرس نسبت به نورد عمودی است.
محمدرضا فروزان، علی حیدری، سیدجعفر گلستانه،
دوره 28، شماره 1 - ( 6-1388 )
چکیده

در این تحقیق تحلیل اجزای محدود غیرخطی ترمومکانیکال غیرکوپل از فرایند جوشکاری زیرپودری لوله‌های درز جوش مستقیم با رویکرد بررسی تنشهای پسماند ناحیه جوش ارائه شده است. تحلیل با بخش گرمایی آغاز می‌شود جایی که توان گرمایی بر اساس معادلات دوبیضوی گلداک به جسم اعمال می‌‌شود. سپس با تعیین تاریخچه گرمایی هر یک از المانها و با توجه به نمودارهای سرمایش پیوسته ماده هرگونه تغییر فاز در ساختار ماده بر اساس زمان سرمایش 800 به 500 ( t 8/5) برای یک المانها در نواحی متاثر از جوشکاری و مذاب بررسی و فاز نواحی مختلف محاسبه شده است. بر این اساس و بر اساس خواص ترموفیزیکی ماده در فازهای مختلف برای هر المان خواص ترمومکانیکی مربوط توسط کد داخلی تعریف شده است. پس از تحلیل تنش و به منظور اعتبار سنجی روش، مقایسه‌ای بین نتایج حاصل از شبیه‌سازیها با نتایج تجربی حاصل از متالوگرافی و آزمون تست سوراخکاری کرنش سنجی به عمل آمده است که انطباق بسیار خوبی را نشان می‌دهد. از جمله جنبه‌های نو در این تحقیق علاوه بر نتایج به دست آمده مترتب بر شرایط خاصِ مورد مطالعه، می‌توان به تحلیل فرایند جوشکاری برای فولاد API 5L-X70 که باعث ایجاد منابع غیرخطی شدید هنگام تفکیک خواص ساختاری ماده می‌شود و استفاده از خواص معادل در بیان تغییر فازها و حالات فیزیکی ماده اشاره کرد.

علی حیدری، محمدرضا فروزان، سیدعلیرضا طباطبایی،
دوره 28، شماره 1 - ( 6-1388 )
چکیده

در این تحقیق اثر سه مورد از مهمترین عملیاتهای تکمیلی بر روی لوله‌های درزدار قطور مورد استفاده در انتقال نفت و گاز بر تنشهای پسماند ناشی از جوشکاری زیر پودری مطالعه شده است. بدین منظور از برنامه‌نویسی پارامتری در محیط نرم‌افزار ANSYS در تحلیل غیر خطی مکانیکی-گرمایی و در شرایطی که جسم از قبل حاوی تنشهای پسماند ناشی از جوشکاری است بهره برده شده است. این عملیات عبارت‌اند از اعمال فشار داخلی به لوله که به هایدروتست معروف است، کوئنچینگ به‌کمک گرما دهی توسط حلقه القایی خارجی که به کوئنچینگ به روش هوش شناخته می‌شود و کوئنچینگ همزمان با جوشکاری که روشی بسیار اقتصادی است. از جمله جنبه‌های نو در این تحقیق بررسی فرایندهای مذکور برای لوله‌های API 5L-X70 و مقایسه همزمان آنها است. به‌علاوه شبیه‌سازی فرایند‌های کوئنچینگ مذکور به روش اجزای محدود تاکنون سابقه‌ای نداشته، ضمن آنکه در این تحقیق برای اولین بار اثر ترکیب این فرایندها با هایدروتست نیز ارائه شده است. نتایج شبیه‌سازیها به کمک مقایسه کیفی با دستاوردهای تجربی یافت شده در دیگر مراجع اعتبار سنجی شده است.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7