جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای فریماه مخاطب رفیعی

محمد اقدسی، فریماه مخاطب رفیعی و قاسم مصلحی،
دوره 17، شماره 1 - ( 4-1377 )
چکیده

مقالۀ حاضر خلاصه ای از نتایج شبیه سازی یک سیستم تولیدی دومرحله ای2 است که براساس فلسفه JIT بنا شده است. این سیستم تولیدی دومرحله ای یک خط مونتاژ اتوماتیک است که از دو ایستگاه مونتاژ تشکیل شده است. محصول نهایی با سوار کردن دو پیش مونتاژی3 با یک قطعه، کامل می شود. مدل ارائه شده برای این سیستم دومرحله ای با استفاده از زبان SLAM ساخته شده است. با ثابت در نظر گرفتن ظرفیت گاریهای 4 حامل این پیش مونتاژیها، سعی در براورد تعداد آنها شده است و این کار با هدف به حداقل رساندن موجودی در جریان5 صورت گرفته است. همچنین اثرات تغییر متوسط تقاضا و پراکندگی6 آن بر تعداد گاریها نیز مورد بررسی قرار گرفته اند. در انتها یک مدل شبیه سازی از یک سیستم سنتی کارگاهی برای سیستم فوق ساخته شده و برخی خصوصیات دو سیستم تولیدی با یکدیگر مقایسه گردیده اند.
فریماه مخاطب رفیعی و محمد معطر حسینی،
دوره 17، شماره 2 - ( 1-1377 )
چکیده

این مقاله روشی در خصوص حل مسئلۀ ELSP2 که در آن محصولات چندین بار و با اندازه های مختلف در یک سیکل روی یک ماشین با معیار حداقل کردن هزینه های نگهداری و آماده سازی تولید می شوند را ارائه می کند. مسئله به دلیل ماهیت ترکیبی آن که ناشی از تأثیر فرکانس، اندازه و ترتیب تولید هر محصول است از نوع Np-hard است و یافتن جواب بهینه آن با روشهای معمول مستلزم صرف وقت بسیار است. از روشهای جدید ابتکاری مناسب برای حل این نوع مسائل ترکیبی می توان از SA نام برد که تاکنون برای حل مسئله ELSP استفاده نشده است. در این مقاله علاوه بر بررسی چگونگی استفاده از SA برای این مسئله، اثرات تغییرات فرکانس تولید بر ترتیب و اندازه تولید مورد بررسی قرار گرفته اند. نتیجۀ به دست آمده نشاندهندۀ کاهش هزینه است.
فریماه مخاطب رفیعی،
دوره 21، شماره 1 - ( 4-1381 )
چکیده

یک مدل دو مرحله ای برای طراحی سلولهای ساخت ارائه شده است. در مرحلۀ اول این مدل برای اولین بار با تعداد سلول به صورت یک متغیر تصمیم گیری برخورد شده است. در مرحلۀ دوم با استفاده از تعداد معلوم سلول و استفاده از دو تابع هدف حداقل کردن ظرفیت بدون استفادۀ سیستم و حداکثر کردن مشابهت در گروه قطعات تخصیص داده شده به سلولها، طراحی سلول انجام می شود. به دلیل اینکه جواب حاصل از مرحلۀ دوم با دو تابع هدف متفاوت منجر به جوابهایی می شود که نمی توانند همزمان اهداف فوق را ارضا کنند. یک روش ابتکاری با استفاده از مفهوم ضریب مشابهت سلولی پیشنهاد شده است که جوابهای خوبی را ایجاد می کند. واژگان کلیدی: سلول سوخت، ضریب مشابهت سلولی، مدل دومرحله ای، الگوریتم ابتکاری

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7