جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای قائی

سید مرتضی سقائیان نژاد و فرزاد فرهمند،
دوره 15، شماره 2 - ( 10-1375 )
چکیده

– در این مقاله مشخصه های عملکرد حالت دائم موتورهای DC مختلف (شنت، سری و تحریک جداگانه) پیش بینی می شود که به یک پمپ گریز از مرکز متصل بوده که از طریق یک مبدل کاهنده یا افزاینده یا کاک از ژنراتور فتو ولتایی (خورشیدی) تغذیه می-شود. فرض بر این است که از باتریهای ذخیره کنندۀ انرژی استفاده نمی شود و لازم است بیشترین بهره برداری از سیستم به عمل آید. به عبارت دیگر با حداکثر کردن سرعت، بیشترین آب پمپاژ شود. ثابت می شود اگر بیشترین بهره برداری با تنظیم ضریب کار مبدل صورت پذیرد مفهومهای بیشترین بهره برداری و کشیدن توان حداکثر از ژنراتور خورشیدی معادل خواهند شد. به این ترتیب از مبدل به عنوان یک ردگیر قله توان استفاده شده است. تنها در موتور تحریک جداگانه هنگامی که ضریب کار مبدل موتورهای سری و شنت و در بیشترین حالات موتور تحریک جداگانه با جریان ثابت با فرض کشیدن توان حداکثر از ژنراتور، بازده سیستم نسبت به ترمینالهای ژنراتور نیز حداکثر می شود.
والی اله طحانی، سید مرتضی سقائیان نژاد و غلامرضا عرب مارکده،
دوره 21، شماره 1 - ( 4-1381 )
چکیده

موتور رلکتانسی به علت کار در شرایط اشباع مغناطیسی هسته و همچنین غیر استوانه ای بودن روتور و استاتور آن، مدل ریاضی ساده و در عین حال دقیقی ندارد. به همین دلیل در این مقاله برای کنترل خروجیهای آن از کنترل کننده فازی استفاده شده است. کنترل کننده شامل دوبخش کنترل زاویه قطع و زاویه آتش است. یک ساختار تناسبی برای کنترل زاویه قطع و سه ساختار فازی مختلف، برای کنترل زاویه آتش فازها در نظر گرفته شده است. به دلیل عدم دقت کافی در سنسور وضعیت سنج، خطای ماندگار سرعت به صفر نمی رسد. برای رفع این مشکل از کنترل کنندۀ زاویه آتش، با ساختار متغیر1 (VSC) استفاده می شود که شامل دو بخش است: بخش خشن2 که برای کاهش خطاهای بزرگ، با اعمال تغییرات زیاد در زاویه آتش، به کار می رود و بخش نرم3 که برای سریعتر صفر شدن خطا وارد عمل می شود. در پایان، نتایج عملی کنترل سرعت موتور، تحت شرایط بی باری و تحت بار در سرعتهای مختلف ارائه شده است و مقاوم بودن4 کنترل کننده نسبت به نویز و تغییر پارامترهای سیستم بررسی شده است. واژگان کلیدی: موتور رلکتانسی سوئیچ شونده، کنترل کننده فازی، کنترل کننده ساختار متغیر (VSC)
مریم صفری، مهدی نیلی، عباس قائی، ابراهیم شیرانی،
دوره 34، شماره 1 - ( 4-1394 )
چکیده

در این پژوهش، یک روش جدید به نام الگوریتم پوسته الاستیک برای طراحی معکوس ایرفویل دو بعدی در رژیم جریان لزج ارائه شده است. در این روش که جزء روش های تکراری است، دیواره ایرفویل به صورت یک تیر خمیده انعطافپ ذیر درنظر گرفته می شود. اختلاف توزیع فشار هدف و توزیع فشار موجود در هر مرحله از محاسبات، عامل جابه جایی تیر انعطافپ ذیر است که مقدار آن از حل معادلات المان محدود تیر تیموشنکو دو گرهی به دست می آید. به منظور ارزیابی روش ارائه شده، ایرفویلهای مختلفی در رژیمهای جریان مادون صوت و گذرصوت مورد بررسی قرار گرفته اند و توانمندی روش را در حضور جدایش جریان و شوک عمودی نشان می دهد. سه مثال طراحی جهت اثبات کارآیی این روش ارائه شده است.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به روشهای عددی در مهندسی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Computational Methods in Engineering

Designed & Developed by : Yektaweb

64579f77e436cd7