جستجو در مقالات منتشر شده


2 نتیجه برای شبیه سازی جوش

سعید شادکام، اسلام رنجبرنوده، مهدی ایرانمنش،
دوره 5، شماره 2 - ( 11-1398 )
چکیده

جوشکاری به طور گسترده ای در صنایع برای مونتاژ محصولات مختلف مانند کشتی، اتومبیل، قطار و پل استفاده می شود. اعوجاج جوش اغلب نتایجی مانند عدم دقت ابعادی در طول مونتاژ و افزایش هزینه های ساخت را درپی دارد. بنابراین، پیش‌بینی و کاهش اعوجاج جوش برای بهبود کیفیت سازه جوش داده شده بسیار مهم است. در این مطالعه پیش‌بینی اعوجاج ابتدا با استفاده ترکیب آنالیز المان محدود حرارتی الاستیک پلاستیک و روش الاستیک که بر اساس تئوری تغییرشکل‌های ذاتی است، توسعه داده شد. پس از آن تغییرشکل‌های ذاتی اتصالات جوشی در طول پروسه جوشکاری پانل بزرگ بدست آمد و خصوصیات آن مورد بررسی قرار گرفت. پس از بدست آوردن تغییرشکل‌های ذاتی از روش سودمند الاستیک جهت آنالیز اعوجاج پانل بزرگ استفاده شد. در نهایت تاثیر ترتیب جوشکاری بر روی اعوجاج پانل بزرگ بررسی شد. نتایج آنالیز الاستیک اعوجاج‌هایی را در لبه‌های پانل و مناطق داخلی آن نشان داد، که با تغییر ترتیب جوشکاری تقویتی‌های پانل به یک ترتیب جوشکاری متقارن می‌توان این اعوجاج‌ها را کاهش داد.
نبرد حبیبی، حسن اسکندری،
دوره 5، شماره 2 - ( 11-1398 )
چکیده

اتصالات لولهای جوشکاری شده به دلیل کارایی بالا در مقابل فشار، خمش و پیچش ﺑﻪﻃﻮرﮔﺴﺘﺮده ای در اﺗﺼﺎﻻت ﺳﺎزهﻫﺎی ﻣﺘﻨﻮﻋﯽ در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرند.ﺳﺎزهﻫﺎی ﺟﻮﺷﮑﺎری ﺷﺪه جزو ﻗﺴﻤﺖﻫﺎی اصلی ﮐﺸﺘﯽﻫا، ﺳﺎﺧﺘﻤﺎنﻫﺎ، ﭘﻞﻫﺎ، ﻟﻮﻟﻪﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎلﮔﺎز، ﻣﺠﺮاﻫﺎی ﻓﺸﺎر و ﺗﺠﻬﯿﺰات اﻧﺘﻘﺎل ﻗﺪرت در صنایع کشتی سازی، ساختمان سازی، نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهها ﻣﯽباشند. نمونه ای از اتصالات جوشی لوله ای، اتصال صلیبی می باشد که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است.ﻫـﺪف اصلیﮐـﺎرﺣﺎﺿـﺮﺑﺮرﺳﯽتوزیع حرارت وﺗﻨﺶ ﻫﺎیﭘﺴـﻤﺎﻧﺪﻧﺎﺷـﯽ از فرآیند ﺟـﻮشکـﺎری سه مرحله ای دریک اتصال صلیبی از جنسSt52 با استفاده از نرم افزار تخصصی Simufact Welding می باشد. ﻓﺮآیﻨﺪﺟﻮﺷﮑﺎریﺷﺎﻣﻞسه ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺟﻮﺷﮑﺎری با اﻟﮑﺘﺮود دﺳﺘﯽ است. ﻣﺪل اﺟﺰاء ﻣﺤﺪود ﺷﺎﻣﻞ ﺧﻮاص ﺣﺮارﺗﯽ و ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ ﻓﻠﺰ ﭘﺎیﻪ و ﻓﻠﺰﺟﻮش ﺑﻪ ﺻﻮرتﺗﺎﺑﻌﯽ از دﻣﺎ اﺳﺖ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦاز اﺑﺰارﻫﺎیﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﻣﺪلﺳﺎزی ﻣﺎﻧﻨﺪ انطباق شبکه در طول فرایند و شبکه بندی سازگار با محل جوشکاری، ﺗﻮﻟﺪ و مرگ اﻟﻤﺎن وﺣﺮﮐﺖ ﻣﻨﺒﻊﺣﺮارﺗﯽاﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه اﺳﺖ. شبیه سازی نشان داد که ﺗﻨﺶﻫﺎی ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ ﻗﺎﺑﻞﺗﻮﺟﻬﯽ در اﺗﺼﺎل ﺑﻌﺪ از ﺟﻮشﮐﺎری ایﺠﺎد
می شود. ﻣﻘﺎیﺴﻪﻧﺘﺎیﺞ ﻧﺸﺎن ﻣﯽدﻫﺪ ﮐﻪ ﻧﺘﺎیﺞﻋﺪدی و اﻧﺪازهﮔﯿﺮیﻫﺎی ﺗﺠﺮﺑﯽ ﺗﻄﺎﺑﻖ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎ یﮑﺪیﮕﺮ دارد و ﻣﺪل موجود ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽﺧﻮﺑﯽ از ﺗﻮزیﻊ دﻣﺎ و ﺗﻨﺶﭘﺴﻤﺎﻧﺪ در ایﻦﻓﺮآیﻨﺪﺟﻮﺷﮑﺎری داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی-پژوهشی علوم و فناوری جوشکاری ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Welding Science and Technology of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb