You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اقتصادی آبیاری جویچهای یک در میان برای سورگوم با قیمتهای یارانهای و واقعی آب آبیاری محمد مهدی قاسمی
*، علیرضا سپاسخواه
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای مکانیکی پوشش بتنی کانالهای آبیاری حاوی خاکستر پوسته شلتوک در محیطهای سولفاته جهانگیر عابدی کوپایی
*، محمد علی فتحی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
اثر رقابت ناقص بر سود حاصل از تغییر تکنیکی (مطالعه موردی صنعت گوجه فرنگی در استان خراسان) محمد مظهری
*، سعید یزدانی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
بررسی توزیع درآمد کشاورزان شهرستان ساوجبلاغ و عوامل مؤثر بر آن مهرداد توده روستا
*، جواد میرمحمد صادقی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تولید رواناب و رسوب در خاکهای با مواد مادری متفاوت در حوزه آبخیز گلآباد، اردستان محسن شکلآبادی
*، حسین خادمی، امیرحسین چرخابی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تأثیر سطوح نیتروژن و قطع آبیاری در مراحل شیری و خمیری شدن دانه بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی استفاده از آب در ذرت دانهای ( Zea mays) حسین غدیری
*، مجید مجیدیان
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای آن در آفتابگردان علی مجیری
*، احمد ارزانی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تأثیر باکتری آزوسپیریلوم بر برخی شاخصهای رشد و عملکرد سه رقم گندم ریحانه عموآقایی
*، اکبر مستأجران، گیتی امتیازی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تجزیه ماده خشک و الیاف پنج نوع ماده خوراکی به وسیله قارچهای بیهوازی شکمبه گوسفند تقی قورچی
*، شعبان رحیمی، محمد رضائیان، غلامرضا قربانی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تأثیر شدت محدودیت غذایی در سنین اولیه و افزایش تراکم مواد مغذی جیره پس از اعمال محدودیت بر عملکرد جوجههای گوشتی مجید طغیانی
*، عبدالحسین سمیع، عباسعلی قیصری
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجههای گوشتی عباسعلی قیصری
*، رامین بهادران، سید سعید تدینفر
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تغییرات میزان گلیکوآلکالوییدکل و آلفاسولانین در سیبزمینی در طول نگهداری و فرایند حرارتی شهرام دخانی
*، جواد کرامت، شیوا روفیگری حقیقت
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان اسید فیتیک در آرد، خمیر و نان سنگک و لواش ماشینی زهرا شیخالاسلامی
*، جلال جمالیان
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تعیین تنوع ژنتیکی قارچ عامل بیماری برقزدگی نخود [Ascochyta rabiei (Pass.) Lab.] ایران با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD فرهاد شکوهیفر
*، عبدالرضا باقری، ماهرخ فلاحتی رستگار
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
تأثیر قارچهای اندوفایت در بهبود ویژگیهای فنوتیپی فسکیوی بلند (Festuca arundinacea Schreb.) و فسکیوی مرتعی (Festuca pratensis Huds.) بومی ایران رضا محمدی
*، آقا فخر میرلوحی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
مقایسه دو روش رهاسازی تخم بال توری سبز[Chrysoperla carnea (Steph.)] علیه شته سبز جالیز(Aphis gossypii Glov.) در شرایط گلخانه زهرا رفیعی کرهرودی
*، بیژن حاتمی
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
ارزیابی دو گونه علفی آلوروپوس در کاهش شوری خاک و احیای اراضی شور سیدعلیمحمد میرمحمدیمیبدی
*، علیرضا امینی، سیدجمال الدین خواجه
چکیده - Abstract -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue