علوم آب و خاک
شنبه 15 آذر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
برترین های پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در مقالات
آیین نامه اخلاق علمی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات دبیران
اهداف و زمینهها
اخبار ورویدادها
فرآیند داوری ها
پرداخت هزینه داوری و پذیرش
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله:
فرم ثبت نام:
راهنمای داوران
راهنمای داوران برای داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
فرم اشتراک مجله
ارسال مقاله
راهنمای ارسال مقاله
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
اطلاع رسانی به دوستان
فهرست داوران همکار
آیین نامه اخلاق علمی
فرم واگذاری مقاله
فرم تعارض منافع
مقالات آماده انتشار
جلد 4، شماره 4 - ( 10-1379 )
مقایسه عملکرد و کیفیت محصول گوجه فرنگی در دو روش آبیاری قطره ای و جویچه ای
ص. 9-1
امین علیزاده
*
،
قربانعلی قربانی
،
غلامحسین حق نیا
چکیده
(32733 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3840 دریافت)
مقایسه تغییرات توزیع مصرف در مناطق روستایی و شهری ایران
ص. 17-11
محمدرضا ارسلان بد
*
چکیده
(22470 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3407 دریافت)
اثر مواد آلی بر خواص شیمیایی خاک، جذب عناصر به وسیله ذرت و عملکرد آن
ص. 29-19
یحیی رضایی نژاد
*
،
مجید افیونی
چکیده
(47729 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5622 دریافت)
آلودگی خاک بوسیله سرب حاصل از وسایل نقلیه در محدوده برخی از بزرگراههای ایران
ص. 42-31
حمیدرضا رحمانی
*
،
محمود کلباسی
،
شاپور حاجرسولیها
چکیده
(36150 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(5320 دریافت)
کالوس زایی و باززایی گیاهچه از جنین بالغ، در لاینهای اینبرد و هیبریدهای ذرت
ص. 56-43
محمدرضا صلواتی
*
،
احمد ارزانی
،
آقافخر میرلوحی
،
احمد بانکه ساز
چکیده
(28224 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3795 دریافت)
بررسی کالوس زایی و باززایی از کشت جنین نارس ارقام برنج
ص. 72-57
محمد زمان نوری دلاور
*
،
احمد ارزانی
چکیده
(33762 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4360 دریافت)
اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچهْ گوشتی در دورهْ پایانی
ص. 81-73
فرهاد زرمهر
*
،
جواد پوررضا
،
عبدالحسین سمیع
چکیده
(32362 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3270 دریافت)
اثر باکتری
Cellulomonas uda
بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای
ص. 90-83
ابراهیم روغنی حقیقی فرد
*
چکیده
(28838 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3639 دریافت)
بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
ص. 101-91
لاله مشرف بروجنی
*
،
جواد کرامت
چکیده
(34986 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4787 دریافت)
بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون، به وسیلهْ روش کروماتوگرافی با کارایی بالا
ص. 117-103
صمد صبوری هلستانی
*
،
شهرام دخانی
،
غلامحسین کبیر
،
رضا شکرانی
چکیده
(26067 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3546 دریافت)
استفاده جداگانه و توام لاروهای سن سوم کفش دوزک
Hippodamia variegata
(Goeze)
و بال توری
Chrysoperla carnea
(Steph.)
در مبارزه بیولوژیک شته جالیز
Aphis gossypii
(Glover )
در گلخانه
ص. 128-119
کریم زیبایی
*
،
بیژن حاتمی
چکیده
(20467 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(3362 دریافت)
تأثیر شیب رویشگاه در تغییر شکل گیاه گون گزی
(
Astracantha adscendens
)
ص. 144-129
سیدجمال الدین خواجه الدین
*
چکیده
(35747 مشاهده)
|
Abstract |
متن کامل (PDF)
(4233 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS